Uncategorized

Breatharianisme – dødelig åndelighet

Mot dumheten kjemper gudene forgjeves. Selvfølgelig gjør de det. En seier ville jo vært ensbetydende med de samme gudenes bleke død og garantert medført total inntektsstopp for de som livnærer seg av sine medmenneskers godtroenhet, håp, frykt og vrangforestillinger.

ray-maor Nå er det i Stavanger klart for besøk av denne skjønnasen. Det er Ray Maor som verdiger oss vanlige dødelige med et besøk 20 til 22 november. Han er en såkalt “Breatharian” og det betyr i klartekst at han lever uten å spise. Han er på et såpass høyt og selvutnevnt åndelig nivå at han ikke trenger det. Det som er minst like utrolig er at han har drøssvis med disipler, også presumptivt velutdannede personer som svelger dette uten spor av fordøyelseproblemer.

Prisen for å få delta i denne tre dagers workhop’en på Sola Helsefarm er kr. 2800.- , arbeidsledige slipper unna med bare 2250. Raus type.

Et enkelt søk på nettet finner frem informasjon om en av hans kollegaer, Jasmuheen, eller mer presist – Ellen Greve:

“As of 2012, four deaths had been directly linked to breatharianism and Jasmuheen’s publications. Jasmuheen has denied any responsibility for the deaths.”

Et par andre av samme ulla har allerede sonet flere år i fengsel for drap. – Dødsfall som var direkte knyttet til vranglæren de spredde mens de håvet inn fete kursavgifter. Selvfølgelig hevder disse morderne at årsaken til dødsfallene var at de drepte ikke gjorde det “riktig”.
Jeg anbefaler ingen å begi seg ut på en debatt med de som tror dette er mulig. Like lite som jeg anbefaler noen å spille sjakk med de som forbeholder seg retten til å velte sjakkbrettet når ikke spillet går i den retningen de ønsker. Det hyles opp om “skylapper” og blindhet for åndelige sfærer det kreves “innsikt” og “opplysthet” for å se.

Om videoen under her kan jeg lese; “He is the only one to pass a television broadcasted experiment in the western world where Ray didn’t eat or drink for 8 days, under constant video surveillance and with blood tests done on a daily basis.”

Validiteten av dette “eksperimentet” er ikke-eksisterende. Som en test for å verifisere dette fenomenet faller den mellom alle stoler med tanke på krav til vitenskapelig etterrettelighet, og hvorfor bare åtte dager…. Lurer forresten på om det var dass i den kåken som ble brukt ? Det burde det ikke være. Men hey…. “vitenskapelig” ?? Det ordet ler de frelste selvfølgelig hånlig av.

Da den ovennevnte Jasmuheen ble satt på prøve med et opplegg, Big Brother -style som utelukket _alle_ muligheter for juks måtte legen som overvåket eksperimentet avbryte det etter snaut fire døgn da hun begynte å vise tydelige tegn på nyresvikt.

Egentlig er dette en sak for Forbrukerombudet, helsemyndighetene og i siste instans også for politiet.

Dette fordi Bretharianisme er kynisk SVINDEL av den livsfarlige sorten. De som promoterer dette bør glemme skylapper og kvasi åndelighet og heller anskaffe seg et par øyne så de kan sjekke bunnlinjen på sin egen moralske konto.

“Slutt å like” ?

Feisbuklingo. Slut to like .. ? (google translate ?).

Men hva med “Avlik”, øøøh.  “Ulik” – nei det er feil. “NOT.lik” ? “Vranglik” ?  “Mislik” .. altfor direkte, ufeisbuksk rett og slett. Gir opp.

Det er ikke snilt å “forgifte” noen…

… la det være sagt med en gang. Men når jeg leste db.no sin omtale av denne saken skjønte jeg at vi fremdeles befinner oss på tidlig 60-tall når det gjelder saklig omtale av HASJ.

To tullinger på videregående baker hasjkaker, tar de med til skolen og serverer de til intetanende personer, inklusive lærere. Fullstendig hull i hodet, og helt klart et overgrep.

Continue reading

Nye løsninger, eller ideer eller …

… hva det nå var  denne parodien på en regjering skulle komme med.  Det er noe mystisk som skjer her.  Som å reke rundt i  ei  skute der vokalisten i dansbandet på  3.dekk innimellom vikarierer som kaptein, losen er dritings og 1. styrmann har forsvunnet på dass.

Sånn som den saken om asylbarna.  Hører ikke den inn under justisdepartementet ?  Det er i alle fall ikke en sak for landbruksministeren, samferdselsministeren eller … finansministeren.  Eller jo, det er det visst.  Er dette kanskje en av de nye  løsningene ? Continue reading

Anders Anundsen er uenig med Lagmannsretten…

… når det gjelder instrueringen av politiet i Krekar-saken, for der vet han bedre enn Lagmannsretten.  KrF prøver å gjøre som de mener noe, da i saken om asylbarna.  Og Kontrollkomiteen har lagt for dagen at Anders har misligholdt sin informeringsplikt for Stortinget.

Trøbbelet med dette mennesket (minister Anders) topper seg gang på gang, men han blir altså sittende.  Fortsetter dette ender han opp som Krekars nabo.