facebook

Catch 22 on Facebook ?

Catch 22 ? Vet ikke helt om betegnelsen passer her, men etter å ha stavet meg gjennom Facebook sine 18 paragrafer i  “Erklæring om plikter og rettigheter” var det særlig ett punkt som jeg stusset ved.

Det var under “Annet” (18.4).  Den lyder;

“Hvis VI  skulle svikte i vår håndhevelse av denne erklæringen, skal ikke dette anses som et frafall” (uthevelse av meg).

Jeg er, etter denne leseøkten ikke i tvil om hva JEG  kan forvente meg hvis jeg skulle “svikte”.

Hva som menes med “frafall” er jeg derimot ikke skråsikker på, men i denne konteksten ser jeg ikke andre alternativer enn at det betyr “å ikke etterleve betingelsene”.

Sånn sett så virker det som om den delen  av  “Erklæring om plikter og rettigheter” som omhandler Facebooks EGNE plikter/løfter blir nullet ut, kansellert, gjort om til tynn luft, er totalt gone etter pkt. 18.4.

Et komplett  ripoff som er godt stuet vekk nederst i denne mursteinen av tekst.

Likte ikke den.  Absolutt ikke.

Facebook, en ID-tyv ?

Eller en ID-tyv på Facebook ? Noen eller noe har i alle fall klart å utgi seg for å være meg.

hanne-nabintu-herlandEtter en ukes rekonvalesent sofatilværelse, godt oppstøttet av puter både her og der satt jeg i dag tidlig, rak i ryggen (!!!)  og leste nettaviser.  I Dagbladet var det en artikkel; “USA som fallende stjerne” av Hanne Nabintu Herland.  Javel.  Får vel lese den der da.  Mhmm, jahaja. Greit nok det der, men ikke mer enn en treer på terningen.   Bakoversveisen uteble.  Den kom ikke før jeg hadde nådd helt til  bunns og myste motvillig på den evinnelige feisbukknappen, den med “den og den og så og så mange liker dette”…

Du, (en annen bloghog’er) og 38475 andre liker dette Continue reading