galle

Dagens lille omvendte.

Tybring-Gjedde, her for anledningen med matchende slips og skjerf

FrP-slipset Tybring-Gjedde remjer og er sur, ikke på egne vegne, åneida, men på vegne av alle de andre halvtamme og arbeidsomme FrP’erne som ikke har fått noe igjen for sitt primale slit rundt partiets grasrot.

Belønningen han tenker på er å få bli statsråd. Etter hans mening har de som nå blir kjørt til jobben i sort regjeringsmercedes nesten ikke gjort noe som helst for partiet i forhold til mange andre som har køla på, natt og dag i årevis.

Hmmm…

Hallo Gjeddemann, har det ikke ramla deg inn at det er nettopp derfor ?

 

Foto: screenshot fra db.no

Nok er nok

Nettavisene kaster seg uti det og higer etter belieber-clicks med (for sikkerhets skyld) rosa reportasjer.

A not-open beaver ?

Aftenbladets PLUSS-bilag hadde før helgen en forside full av fjortishøns som har bever-løpetid.

Skoler er på nippet til å legge ned pga elevmangel.

Alt er visst interessant med denne ….  (vet ikke) og hele fjøla er bare bever, bever, bever !!!

Når skal vi få fotoreportasje fra driteren hans, den på privatjeten ?

 

 

Og innimellom klarer rapporter fra terroraksjonen i Boston å klemme seg inn.

Respekt ?

En cognacsupende diktator og folkemorder døde nylig, og utvalgte grupper av befolkningen ble tvunget til å krype rundt på bakken i ufattelig sorg.  Det gjorde de for ikke å havne i en av hans utallige dødsleire.  Hans pløsete, usjarmerende sønn har nå overtatt.  Han fikk hæren i julepresang.

For å slippe ubehaget ved å bli truet av mord-regimets hjemmesnekra atombomber har naboen i sør nå sendt avgårde en delegasjon som skal vise liket den siste respekt.  Dødsregimet har forlengst fortalt befolkningen at hele verden gråter så de trengte vel noe eller noen til å backe opp dette.

Men, jeg vet ikke helt jeg.  respekt ?  Det viser seg at enken etter ekspresidenten i sør og sjefen for en bilfabrikk var de som ble sendt avgårde.  Hun er 90 år gammel.  Navnet hennes kan visst sies på to måter, Lee Hee-ho eller Hee Lee-ho….

Er det rart jeg hater reklame ?

Det får være så sin sak at disse løpOgKjøp-boksene danser og svinser i margen så jeg får problemer med å konsentrere meg om det jeg vil gjøre, nemlig lese artikler.

Men nå kan det se ut som søppelindustrien har tatt rev i seilene, for nå er det blitt andre boller….

… før eller siden ja, da kommer det nok til å si pang både her og der.  Det skjer den dagen reklamen dynger ned mediet den opptrer i såpass ettertrykkelig at folk tilslutt ikke gidder.  Og hvem skal da se på disse invaderende, brutale splashene av inkjevetta … drit.

Selv har jeg konsekvent sluttet å se filmer på kanaler med reklame.  Vurderer også sterkt å gi F i hele resten av kakkelet og bare kule ned med TCM og NRK.

bilde: screenshot fra db.no 8/12 2011

Siste nytt i innovativ krim og terror -bekjempelse

Den internasjonale juristkommisjonen i Norge har jeg aldri hørt om.  Men det har jeg nå for de har gjennomgått PST sine forslag til endring av terrorloven og kommisjonen syns visstnok dette  er sjabre greier, eller “mer alvorlig enn tidligere antatt”.  Jeg kan ikke annet enn å være enig.

Og tenk, det er jeg til og med bare på grunnlag av informasjonen jeg har fått via én side tekst-tv.

Selvfølgelig vet jeg ingenting om dette.  Jeg er hverken politi, terrorist eller advokat og selvfølgelig burde bare politifolk, terrorister og jurister har rett til å uttale seg om saken.  Det har etter alll sannsynlighet PST glemt i sitt forslag; et forbud om å uttale seg om ditt og/eller datt hvis man ikke kan fremlegge de rette jeg-har-noe-jeg-skulle-ha sagt – dokumentene.

Det som juristkommisjonen har reagert på er at PST har sett for seg flere gjenstander som det bør bli kriminelt å være i besittelse av.  Det som nevnes er blant annet; avbitertenger, gummihansker, overaller og finlandshetter.

Forresten.. jeg glemte jo psykologiaterne (er ikke helt sikker på stavemåten).   De har selvfølgelig hvert sitt ord, eller rettere sagt hver sin diagnose med i laget, men da etter at avbitertangterroristen er tatt, på fersk gjerning med gummihansker, overall, finlandshette og ryggsekken full av dødslister, kart og bombeoppskrifter.  Og selvfølgelig etter at tullingen har sittet 3-4 måneder i fullstendig isolasjon, god og mør og helt på grensen til å tørne fullstendig.  Psykosnacks.  Diagnose ?  No problem, da er det bare å velge fra øverste, ravende gale hylle.

Dette blir nok vedtatt.  Det er noe norsk det der; jo mer innbitt folk gir til kjenne sin motstand, og jo mer dustete og potensielt farlig et lovforslag er, desto mer innbitt arbeider de styrende kreftene for at loven skal gjennomføres.

Vi vanlige folk skal ikke komme her og komme her.  Og absolutt ikke der.

Jasså ??! Så du skal liksom ha GUMMIHANSKER du ???  Vi har et skjema for slikt.  Fyll ut her og kom tilbake tidligst om 7 måneder !!!

Christer Falck gir ansikt til de …

…… ja, altså,  jeg gadd ikke lese mer enn overskriften.  Orker ikke sån rus-herping mer fra folk som er redd for seg selv inne på dassen.  Slitsomt.  Velger heller å bli sur enn å lese det.

Christer Falck ja … han gir de som  har funnet ut at de ikke tåler alkohol et ansikt.

Og de som tåler alkohol skal i fengsel sier Falckegutten.  Fol de el kliminelle…  Han har Robbinsonprogram og kan si sånne ting så mange hører det.   Altfor mange.  Det burde egentlig ikke vært noen flere enn de han har på øya.  Tenk å kutte linken, og logistikken der ute og latt de fått teste skikkelig øde og forlatte vibber.  Et års tid.

Men ok Christer.   Men hva om jeg nå gir alle de som ikke tåler liksom-liksom opplegget ditt  et ansikt ?  Eller, nei forresten. Det ble feil.

Det må vel være  … hva om jeg nå gir alle de som ikke tåler trynet ditt lenger  en svær feit ræv ??

Jeg har aldri sett et eneste av dine program, og fortsetter sterkt med å drite i det du mener om alkohol også.

Kort om spader

Eksempel på spade
Der hvor æ kommer fra kaller vi en spade for en spade og det er æ stolt av !
.. sier
FrPs innvandringspolitiske talsmann Morten Ørsal Johansen og driter i menneskerettigheter, internasjonale konvensjoner, Schengenavtalen og det at Norge med et slik opplegg ville være en skam å bo i, for oss ubespadde uten den karakteristiske spaniabrune FrP-fargen i ansiktet.

 

Forresten… FrPs innvandringspolitiske talsmann … smak på den ..

 

Jeg har gjemt hvor det var han sa han kom fra og det samme kan det være.

 

Men det er rart med det. I alle fall der jeg kommer fra,… uansett helt sikkert for meg. For meg er saken den at folk som syns det er tøft med slik spadekalling og som briefer med det i hytt og pine er tjukke i pappen, eller i alle fall ureflekterte.

 

Så kanskje jeg også kaller jeg en spade for en spade, men jeg skryter ikke av det.

 

 

 

Foto: Helge Mikalsen

Oss tjuvradder imellom … ?

Eksempel på tyv, anonymisert
Jeg liker ikke folk som stjeler. Det gjør sikkert ikke Dagbladets journalist Hilda Nyfløt heller; Hun kan fortelle oss om politiets nedprioritering av vinningsforbrytelser og butikkeiernes frustrasjoner, men noe skurrer.

På db.no sin forside fant jeg dette oppslaget. Sjekk teksten og min lille røde pil. Jeg har som seg hør og bør anonymisert den avbildede personen siden jeg ikke vil bli dradd inn i en eller annen kjip rettssak, – som vitne eller tyster.

For én ting vil jeg bare ha sagt: snakk for deg selv Hilda !. I fjor stal jeg ikke en dritt. Ikke i forfjor heller. Når jeg tenker meg om så var siste gangen jeg stjal en gang omkring 1962 da jeg for å være “med” lot meg presse av in-gjengen til å begå et butikktyveri.

Utbyttet var en pakke Zulu-kjeks med sjokolade. Den tok jeg med meg langt ut i skogen og prøvde å spise den, – uten å lykkes. Før den dagen likte jeg veldig godt Zulu-kjeks, men jeg har aldri spist det siden.

Uansett, jeg syns journalister bør slutte å kleise rundt seg med dette “VI” i alle sammenhenger og forbindelser.

Vi drar alle til hytta på fjellet i påsken. Vi drikker oss alle drita hver helg, minst. Vi skal alle ha de siste hotte gadgets. Vi elsker alle Bruce Springsteen. Vi puler sånn og sånn og så mye.

Vi er alle drittleile av norske journalisters svadaformuleringer 👿

 

 

Skjermbilde av foto av: Morten Brakestad, Propix, med tilføyelser

Til Afrika

Statoil kjøper seg opp på og inn i og med på oljeutvinning i Nord-Amerika.
Det er en dårlig deal ser det ut til. Ikke så mye å tjene på “kontroversiell teknologi” som truer drikkevannet og sånn.

Men noen må jo hjelpe USA også, vi kan ikke sende alt til Afrika.

Med menneskehandelsbriller i kvinneforaktinnfatning …

… blir alt så klinkende klart. Da er det bare å kreve sin opphøyde, moralske rett !!

En fyr i Sandnes har åpnet strippeklubb men Stavanger klarer seg godt uten sånt, mener byens politikere … leser jeg i Rogalands Avis. FrP er selvfølgelig på banen og understreker at dette er lovlig.

De som vil sitte halvt snøblinde og se Strammirova vrenge av seg jakke, og genser og sko og bh og truse vil ikke oppleve at Atle Simonsen stiller seg i vegen og vifter med armene og sier “Se vekk !! Fyyy !!”.

Han mener de bare kan “hålla på” og det er jo jeg selvfølgelig enig i. Dette til tross for at jeg aldri har vært på en strippeklubb. Stripping har jeg selvfølgelig sett en del av. Jenter liker det, når vibbene er de rette. Noen liker det litt mer enn andre. … Som Fie f.eks. Hun strippet alltid før kl. 10 om kvelden. Målet på om en fest var kul eller ei kunne omtrent oppsummeres som: “Jøvla dritkjedelig fest, – Fie strippa ikke engang”.

En kvinnelig kollega av meg hadde samme problemet, hvis det kan kalles det. Ikke sånn at hun strippet hver gang anledningen bød seg. Neida, det var typen hennes. “Faen heller, fyren e’ jo heilt umulige !! Før de andre har fått i seg fysste velkomstdrinken så e’ han i gang med strippingå allerede !!“.

Så, etter denne massive argumentasjonen for hvor vanlig og ufarlig stripping er så slår jeg et slag for nakne damer på podier !! Og skjenkesteder der det eneste jeg ser over kanten på øllglasset mitt er nakne damer som gjør som om de liker å være nakne en halvmeter fra pilsen min !! For en lykke.

Men, jeg tror jeg måtte ha vært temmelig dritings for å kunne havne en slik plass uten å skjems, og ganske stinn av penger også. Og så hadde jeg nok ikke klart å holde kjæften heller så det hadde vel blitt på hue og rævva ut etter kort tid. Jada.

Kontrollører har vært inne i bula på Sandnes og sett. Der kjøres det visstnok helt “Reperbahn”, med rødlakkantrukne vertinner som tvinger impotente, skallete og tannløse menn til å kjøpe champagne til 8000 kr. flasken. Og når de har kylt ned den så går damen rett til neste bord !!!

I reportasjen i Stavanger Aftenblad (alle avisene her har kastet seg over strippingen), var det to avsnitt som hadde en overskrift der ordet “politi” var uthevet.
Den første var “Politirapport”: Kan se ut som champagnekveldene arrangeres for å knytte kontakter mellom damene og “pengesterke, pratesyke menn

I det andre avsnittet under overskriften “Politi” kan vi lese at innehaver kunne fortelle at han har begynt på et nytt “konsept”, – han skal tiltrekke seg pengesterke kunder fra oljeindustrien og damene skal prate med kundene så lenge de spanderer dyr champagne !!

Med utropstegn. Utenom det var det endel beskrivelser av hvordan “kvinnelige gjester kom inn, alene og gikk rett bort til menn ved baren … og var vennlige med de.

Dette vil ikke Sandnes’ ordfører Wirak ha noe av. Kan vi ikke inndra skjenkebevillingen, så kan vi bruke ord. Jeg ønsker ikke denne virksomheten i byen vår ! slår Stanlet Wirak fast

Men ord er ikke nok. Cluet er brudd på skjenkebestemmelsene, og uten det så blir Wirak bare stående utenfor og gaule. Akkurat som Ottar ble stående utfor “Love Shop” i Stavanger, da de ikke fant konteinerne med utsultede, polske 13-åringer på lageret.

Så Wirak må ta de på fersken, med pikken i hånda og penger i omløp. “Money Talks”, i Kirkegaten kommer nok til å få hyppige besøk av nidkjære kontrollører som stikker hodene inn i samtaler ved baren og snuser i urinalene, diskrét selvfølgelig. Og sikkert til stor underholdning for resten av klientellet, en stund.

Jeg skjønner ikke hvor man finner mennesker som er villige til å gjøre en slik jobb. Tenk, -sitte, på jobb, blant mennesker i festlig lag, med skyld&synd -antenner stikkende ut av sin paranoide skalle ? Hvilke “barndomsvariabler” kan det være som har gått rett i dass for slike stakkarer ? Hvem er den mest harmoniske, – jeg som sitter halvdrita og flirer som en dust til en dame som viser meg rumpen sin eller han der inni det mørke hjørnet, med den femte kaffekoppen den kvelden ?

 

 

 

Foto: Skjermbilder fra RA og SA

Mediene er ute etter FrP …

… sier Sandberg etter at partikollega Bård Hoksrud er blitt avslørt som sexkunde i Latvia. Han er sikker på at partiet hans, FrP ikke er verre enn andre når det gjelder sexskandaler.

Det tviler jeg ikke på. Akkurat på det området tror jeg vi har en ganske jevn fordeling av forseelsene, men ikke av skandalene. FrP klarer alltid å ende med rompa på tallerkenen så bestikk og vinglass flyr veggimellom. Det er vel det som er den egentlige skandalen, – den som begynner å minne om ett hakk i plata.