overtro

Fakkeltog mot mobbing ?

Jeg tipper, med veldig gode odds at det er omtrent like nyttig som fakkeltog mot IS.  De som stiller opp og fakler går nok til sengs med litt bedre samvittighet men jeg har ingen tro på at det blir noen bedring av den grunn.

mobbefakkel

Mobbere kommer til å holde på helt til de bli stoppet.  Enten ved at mobilabonnement, facebook konto eller hva det skulle være blir stengt,  skolen utviser de eller rett og slett at pappaen til mobbeofferet begår selvtekt og denger livskiten ut av mobberen, eller mobberens foresatte. Continue reading

En stor seier for KrF

… og de forstokkedes moral.  Nå viser det seg at KrF sjef Hareide har, gjennom lange og harde forhandlinger faen i vold uti blåmyra fått gjennom et krav om mer kristendom i skolen.  Dette i strid med Den europeiske menneskerettighets-domstolens kjennelse fra 2007 der det ble konstatert at de dagers KRL fag brøt  med menneskerettighetene.  I Hareides verden er dette åpenbart en domstol som ikke har sett lyset og derfor ikke er verd å lytte til nå som han er den STORE valgseiersherre, så nå skal RLE som før var KRL gjenoppstå som KRLE med et krav om minst 55% mer kristendom  i undervisniningen.

Andre hjertesaker, eller rettere sagt forbudssaker som avgiftsøkninger på tobakk og alkohol og leggetider for voksne  gikk nok rett vest denne gangen, det er forståelig, men de har pinadø fått banket igjennom en K for Kristus i undervisningsplanen.  Dette i bytte mot at de trør dansen til akkomagnement av Erna og Sivlingarnas blådunkle reportoar i årevis.

En hestehandel i god gammel KrF-stil altså,  der de med bare 5,6 % opplsutning pålegger 100% av landets oppvoksende slekt til å stoppe ut faget som skal dekke religion og livssynskunnskap med 55% kristendom. Ikke verst. Ikke i  KrF-målestokk i alle fall.  Samma fan om det følger menneskerettighetene så lenge det er kristent.

De har visstnok også fått gjennom amnesti for asylbarn, men selve asylteknologien ser det ut til at FrP skal ta hånd om.  Med låser, gjerder og overvåkning, og dessuten kommer det ikke til å være asylbarn her om ikke lenge så det amnestiet blir det etterhvert ingen som trenger.

Men KrF’erne trenger at vi alle får litt mer kristus tredd nedover hodet, enten vi vil det eller ei.  – For vi vet ikke vårt eget beste.

Når i helvette skal vi alle ta til fornuften og innse at politikk og religion ikke hører sammen, og forby denne stanken av hestehandla, gammal gamperæv  ?

 

En liten idiotisk gladnyhet

 

Idiotreligionen scientologi er forbudt i Tyskland. Her i Norge får de holde på. Jeg mener de ikke burde det. Dokumentasjonen på hva de gjør med sine medmennesker, metodene som brukes for å bryte ned individer og den rabiate forfølgelsen de utsetter sine motstandere for er etter min mening mer enn tilstrekkelig til å sende disse ned i kloakken og spyle de ut av kongedømmet.

Derfor var det med stor fornøyelse jeg kunne lese om aksjonen utfor idiotkirkens lokaler ved Hasle torg, utført av de anonyme jentene “JessicaX” og “Understatement”. Den må i aller høyeste grad sies å ha vært vellykket.

En scientologisk havrenakke gikk totalt av skaftet, dyttet og bar seg, begynte å fotografere demonstrantene og presterte tilslutt å bli fysisk med kommisærene som dukket opp etterhvert. Ikke noe sjakktrekk.

Her føres idioten vekk til bøtlegging og smekk.

Kos :)

 

 

Foto: Kjetil Stormark (utsnitt)

Jeg har problemer med å være enig med Støre …

 

…når han sier at “drapene og volden ikke kan rettferdiggjøres på denne måten”. Det han sikter til er FNs spesialutsending i Afghanistan, Svenske Staffan de Mistura som uttaler at pastor Terry Jones, initiativtakeren til koranbrenningen, er medskyldig i de drapene på uskyldige mennesker som fulgte i etterkant. Continue reading

Snåsing (repost)

Ute er det vått og kaldt trist og kjipt. Høsten har kommet og hever jeg blikket så ser jeg det som er igjen av himmelen over byen. Et stort, møkkete grytelokk av aluminium fra horisont til horisont og slik blir det nok værende til jul. Jeg føler trangen til å bli vemodig lyrisk og utpensle mine tanker om tiden, forfallet, forgjengeligheten og døden. Lage et stemningsfullt innlegg som alle vil få en klump i halsen av og trykke stjerner så det skvetter, men akk. Mine snirklede tankerekker brytes opp og jeg ser ut på gråheten, motløs og tom i hodet. Continue reading