møl

Næhh, så uventet !!

… NOT.

 

toji
Tooji, her sannsynligvis uten skap

Tooji (Touraj Keshtkar) står frem som homofil. Han har nå offisielt kommet ut av skapet.

Helt greit det, kjør på Tooji,  men dette var litt overkill etter min mening.

Det blir sånn skap og skap fru blom, for jeg må vedgå at for min del har akkurat det “skapet” vært totalt gjennomsiktig, nærmest usynlig fra dag èn.

Nettstedet Gaysir  forteller at “Det har lenge versert rykter om Toojis seksualitet” (uth. av meg), og gir dermed  begrepet eufemisme en ny dimensjon i samme slengen.

MEN, presseomtale blir det selvfølgelig i bøtter og spann når man har seg i nuket ved en kirkes alter, uansett kjønnsmiks.  I bunnløs frekkhet og ufølsomhet må jeg si at jeg mistenker akkurat det for å være hele greia.  For å helgardere en smule tar jeg også med  Silje Grytten sin uttalelse;

I know, I’m so bitchy, men seriøst, å hylle dette stuntet er helt skivebom. Folk har gått på tidenes markedsføringsbløff. Dette er ikke homokamp noe mer enn Beyonce driver kvinnekamp.

Allikevel, – det oppfyller dagens kunstkritere numero UNO, dvs det sjokkerer.

Kunst skal provosere og således har Tooji truffet blink” hevder en gruppe kunstnere, og leverer dermed også en eufemisme.  Bare av den omvendte sorten.  Overdrivelsen.

Hvem i granskauen, utenom bukkeskjeggede biskoper med lummer agenda  er det som lar seg provosere av slikt i dag ?  For min del kan jeg bare si at det kjeder rævva av meg.

For ordens skyld, og for å vise at jeg heller ikke er en som feiger unna, så sier jeg det rett ut…. jeg er heterofil og en gang pulte jeg i et busskur, uten å vite når neste buss linet opp !!  I et BUSSKUR for F !!!  …

… dog uten medbragt filmteam.  Det var kanskje en tabbe, but but.

Eksemper på busskur
Eksempel på busskur

Sånn, der var det gjort.  Vart du skræmt no ?

Igrunnen litt rart …

Eksempel på sjarlataner
Eksempel på sjarlataner

… at ingen her på bruket har nevnt ett kløyva ord om vårt lands trylleprinsesse og hennes siste utskeielser.  Kan det være fordi det rett og slett er for pinlig ?  Jeg syns i alle fall det er pinlig, men klarer ikke holde meg lenger.  Må bare slutte meg til det unisone hylekoret som har holdt det gående i dagevis i media.

 

 

 

Per-Oskar-KjoelaasDet siste jeg har sett i denne sammenheng er at den nylig avgåtte biskopen i Nord-Hålogaland, Per Oskar Kjølaas er bestyrtet over nedlatenheten hun møter fordi, som han sier  “Hun jobber med fenomener jeg kjenner godt fra min egen kultur“. Continue reading

Dagens lille omvendte.

Tybring-Gjedde, her for anledningen med matchende slips og skjerf

FrP-slipset Tybring-Gjedde remjer og er sur, ikke på egne vegne, åneida, men på vegne av alle de andre halvtamme og arbeidsomme FrP’erne som ikke har fått noe igjen for sitt primale slit rundt partiets grasrot.

Belønningen han tenker på er å få bli statsråd. Etter hans mening har de som nå blir kjørt til jobben i sort regjeringsmercedes nesten ikke gjort noe som helst for partiet i forhold til mange andre som har køla på, natt og dag i årevis.

Hmmm…

Hallo Gjeddemann, har det ikke ramla deg inn at det er nettopp derfor ?

 

Foto: screenshot fra db.no

Er det rart jeg hater reklame ?

Det får være så sin sak at disse løpOgKjøp-boksene danser og svinser i margen så jeg får problemer med å konsentrere meg om det jeg vil gjøre, nemlig lese artikler.

Men nå kan det se ut som søppelindustrien har tatt rev i seilene, for nå er det blitt andre boller….

… før eller siden ja, da kommer det nok til å si pang både her og der.  Det skjer den dagen reklamen dynger ned mediet den opptrer i såpass ettertrykkelig at folk tilslutt ikke gidder.  Og hvem skal da se på disse invaderende, brutale splashene av inkjevetta … drit.

Selv har jeg konsekvent sluttet å se filmer på kanaler med reklame.  Vurderer også sterkt å gi F i hele resten av kakkelet og bare kule ned med TCM og NRK.

bilde: screenshot fra db.no 8/12 2011

Vil du bli et ikon ?

 

 

Hmm ? .. Svaret vil vel for de fleste avhenge av hvordan de ser for seg en ikontiværelse, hvordan livet arter seg i stort og smått, som ikon. Hva tenker ikoner på når de våkner om morgenen ? Tenker de i det hele tatt ? Er det overhodet noen vits i å reflektere over noe som helst lenger, når man er blitt et ikon ?

Jeg tror ikke det. Et ikon bare er. Tilstede, i fokus. Sånn er det i dag, men slik har det ikke vært særlig lenge, relativt sett. Ikonet har gjennomgått en evolusjon. Før var det ensbetydende med små bilder av salige åsyn til profeter og jomfruer som henført og stilisert måpet inn i himmelrike eller noe i den duren. Så kom windows og ikoner ble det folk klikket på for å starte programmer fra desktop’en. I dag er ikoner personer (men også ting), en slags essens av essensenes essens innenfor et eller annet. Mest innen mote. Sånn har det forresten vært en stund.

Vi snakker altså tryner, igjen, men nå er det fashionmodeller det dreier seg om, så dermed må vi nok ta med resten av skroget også; tryne, pupp (det er det ikke så mye av forresten) ræv (lite av det óg) og tynne bein. Sånn er det siden sjefa til disse jentene er homoer.

Til tross for dette er ca. 100% av disse .. ikonene… kvinner som egentlig er som alle andre kvinner, bare litt tynnere enn sunt er og med en motorisk forstyrrelse som gjør at de kommer gående med beina først, gampende. En stil som best kan beskrives som “jeg kommer her og kommer her og føkkU“. Tramp tramp, med bistert åsyn. Det salige er gone for lengst. Nå er det MOI for Faen og fløttdæ, ellers !!. Et ikon møter aldri blikket til sine (ærsj) medmennesker. Det bare braser frem, målbevisst og selvsikkert.

En drøm for de fleste. Ikke sant ? Det har minMote-klubben forstått og redaksjonen har selvfølgelig tatt konsekvensene av denne erkjennelsen.

For nå kan man bli kåret til månedens ikon der i gården. Jeg tipper dette er hardcore fashion for alle penga, hver dag en hel måned så ikonets tidsperspektiv ser ut til å ha skrumpet inn, men det skjer jo med alt omkring oss. Innskrumpingen altså. Bare se på en krones melkesjokolade. Den er vekk.

Hvordan gikk dette til ? Melkesjokolade ? ..


Se! … hun der !!
Hun der lange som går så rart ?
Jaaa !!
Jada, jeg ser. Hva er det med henne ?
Er du helt på tur ? Følger du ikke med !!?? Hun var minMote-klubbens ikon i oktober 2011 !!
Nææææh !!

.. særlig

 

 

Foto: min mote

Her ser det ut til at alle har skjønt det ….

… bare ikke journalisten som mener det er en story. Tenk; kongen måtte VENTE for at en person skulle få LOV TIL å komme til Oslo for å foreta en nyretransplantasjon ! Ikke bare vente, – han måtte “pent vente” . Næhh… Continue reading

Imponeeerandes !!!

 

Med denne plugin’en kan man vise (sitat) “the recent GLOBAL posts and the recent GLOBAL comments from your ENTIRE NETWORK !!! Think about THAT“, – .. altså … de siste innlegg OG kommentarer fra alle bloggene som er på portalen !!!

 

Her er herligheten, man kan bli matt av mindre

 

Man må være medlem selvfølgelig, for å kunne laste ned denne henrykkkelsen. Men da er det bare plug & Play & drag & drop. Jeg faller på nesen i avsindig beundring *stønn*

 

Her er den, live, med raspende mannestemme. Wow !