kristendom

Gudegitte rettigheter, barnemishandling og idioti

 

I dag var dette åsynet det første som møtte mitt blikk da jeg åpnet nettavisen. Denne karen, med det sjarmerende og lune blikket, den hjertevarme utstrålingen og den klare talen sier det som det er. Det er ikke til å misforstå. Å tvile på hans ord er det samme som å sette seg opp mot Gud og de rettigheter Gud har gitt han. Ja, så bare ikke kom her.

Han heter Einar Engøy og er medlem av sekten “Churches of Christ” som siden tidlig 70-tall har vært i sterk vekst og teller i dag mins 50 personer. Jeg har ikke fått tak i adressen hans men den finner sikkert folka i krispsykiatrisk på de gule sider.

Makthaverne i dag har ikke noe begrep om guddommelig rett, sier Engøy … og det er jo betryggende det, for alle oss andre som fremdeles har evnen til å tenke klart. Bare det å ta et slikt ord i sin munn er for meg en sterk søknad om innleggelse på isolat og kraftig medisinering, men ikke for Engøy. Han skammer seg ikke engang. Han er en stolt og frittalende krrrristen som har avklart dette med sine indre stemmer.

En av disse stemmene har sagt at hvis kvinner kan ta abort så kan foreldre banke opp ungene sine, med kjærlighet. Slik logikk får det til å velte seg inni meg.

Når religionslobotomerte knøttskaller som denne Engøy kan ta ut sine seksuelle frustrasjoner, sin avmakt og perverterte rettferdighetssans med vold mot forsvarsløse barn så kan det gå riktig ille, men ikke for Engøy. Han er såpass gammal at han er nok dau som en hammer og dradd til sitt kjære helvete for lenge siden når de barna han i dag mishandler er vokst opp. Så de får vel bare stille opp og gjøre sitt fornødne på grava hans istedet for å ommøblere trynet og huset hans.

Garcia, en fyr fra Amerika og sjefen til Engøy sier at bibelen står over norsk lov og at mennesker som straffeforfølges for å adlyde bibelen utsettes for kristenforfølgelse.

Right on Garcia, put your money where your words are så skal vi bure deg og resten av idiotene dine inne så det skrangler i hengslene.

Kristenforfølgelse ? Visst faen er det det. Enkelte av dere skal forfølges. Det er konsekvensen av å leve i en rettsstat.

 

Foto: Vidar Dons Lindrupsen

 

Jeg har problemer med å være enig med Støre …

 

…når han sier at “drapene og volden ikke kan rettferdiggjøres på denne måten”. Det han sikter til er FNs spesialutsending i Afghanistan, Svenske Staffan de Mistura som uttaler at pastor Terry Jones, initiativtakeren til koranbrenningen, er medskyldig i de drapene på uskyldige mennesker som fulgte i etterkant. Continue reading