WP temaer

Flyttesjau og temaer

Da jeg opprettet denne greia her så var jeg ikke 100% dreven superadmin, for å si det slik. Derfor havnet jeg i tuttelet på admin og kunne ikke lage mitt eget sjallesite. Jeg måtte gå i hans klær ….

Det var fine rags det, men jeg ville ha tilbake min gamle status, som vanlig bruker og ikke være en slags hybrid. Dessuten så er det lett å gjøre en bommert hvis man glemmer at man har diplomatpass over hele nettverket. Plutselig kunne jeg klikke “edit” på en kommentar jeg hadde lagt fra meg en plass, – hos en annen bruker og vips, så eidde jeg kommentaren, eller innlegget for den sakens skyld. det så i alle fall sånn ut i veikrysset.

Helt uholdbart. Jeg bet derfor tennene sammen, tok fra “sjalle” alle rettigheter og uttyddet ham.

Så laget jeg meg et eget tema. Noen fordeler skal man ha, -og her er det. Jeg er helt fersk på temabygging og dette temaet har omtrent 0 valgmuligheter. Jeg har ikke kommet så lang at jeg har kodet en spesiell dash for det, så ala VGB sitt standard-tema. Det var et bra tema. Sånn må jeg også få det til. Så dere kan mekke til deres egne layouts, akkurat som i gamle dager.

Well, ikke helt som i gamle dager….

Dette blir uten bugs :)