bestialitet

Nok er nok

Nettavisene kaster seg uti det og higer etter belieber-clicks med (for sikkerhets skyld) rosa reportasjer.

A not-open beaver ?

Aftenbladets PLUSS-bilag hadde før helgen en forside full av fjortishøns som har bever-løpetid.

Skoler er på nippet til å legge ned pga elevmangel.

Alt er visst interessant med denne ….  (vet ikke) og hele fjøla er bare bever, bever, bever !!!

Når skal vi få fotoreportasje fra driteren hans, den på privatjeten ?

 

 

Og innimellom klarer rapporter fra terroraksjonen i Boston å klemme seg inn.

Den eneste straffen vi har er frihetsberøvelse.

Well, bortsett fra samfunnstjeneste og bøter eller inndraging av rettigheter og lisenser. Det holder det. Forslag om f.eks. å innføre soning på “vann og brød”, – og derved få straffen redusert til en tredjedel hører hjemme i det primitive idélandskapet der bl.a. en fordums sørlandsk politisjef pleidde å vanke. Han hadde innsett at for å lage omelett så måtte man knuse egg. – En erkjennelse man ikke trenger særlig stor horisont for å få øye på og som man helst bør unngå.

Men så var det denne morderfrosken der nede i brønnen. Han har pc på cella og ønsker å blogge. Ingen lurer på hva han kommer til å blogge om.

Og så var det den frihetsberøvelsen, eller mer presist innesperringen.

Eksempel på frihetsberøvelse

Slik jeg ser det så sitter man ikke innesperret hvis man kan blogge ut i verden. Det får ikke hjelpe om hvert komma som sendes ut eller kommer inn undersøkes og sensureres. Er man aktiv på nettet så er frihetsberøvelsen kraftig redusert. For personer som kan sitte hjemme i årevis og bare lever sitt liv på nettet vil forskjellen fra å være fri og det å være fengslet bare være av teknisk art.

I dag kunne jeg lese at etter domsavsigelsen i går så er pc-på-cella avtalen frosken hadde ikke lenger i kraft.

Da er det bare å gjøres som dommerne sa. Det vil si; Ut med pc’en. Gi han én blyant i året og et par kladdebøker anno 1962 (de grønne med brune ark), – og til nøds et viskelær.

Faen steike Satan i Helvete …

Jeg har lest det og saken er altså den at denne 26-åringen hadde holdt det gående med festing og bråk hele natten. En nabo i samme hus så ingen annen utvei enn å ringe politiet for å klage på bråk.

Da gikk 26-åringen på besøk til klageren og slo han i hjel.

Hans advokat kan fortelle at hans klient opplyser å ha hatt store psykiske problemer fra han var barn. Det har bare utviklet seg i negativ retning, og ifølge ham selv har han ikke fått noe hjelp.

Hjelp ?? … Er det kanskje den rødgrønne regjeringen som har skylden ? Ånei. – Her har vi å gjøre med det klassiske kriminelle rasshølet som skylder på alt og alle når møkkabusinessen hans ender som det gjorde i dette tilfellet. Og jeg vil SPY av det. Han forteller at han visste at manne var skadet, men det kom som et sjokk at han hadde dødd. Han lå kanskje bare helt rolig ?

Jeg tar nok ikke mye feil når jeg gjetter at dette humanoide ekskrementet er en fri dritt om et par års tid. Så er det bare å fyre opp stereoen, knekke opp vodkaflaskene og legge opp speedlinerne igjen. Faen steike.

Ondskapen eller galskapen, …

 

.. er den ene en del av den andre eller er det noe som oppstår/skjer i en rekkefølge av årsaker og virkninger ? Hvis det første er tilfelle så må en kunne spørre om hva det er mest av i denne blandingen, og hvis det siste er tilfelle så må det gå an å spørre – hva er kimen ?

Eller er det bare en ubegripelig graut av både det ene og det andre, og er det noen vits i å bry seg om det, i denne saken ?

Galskapen er målbar, til en viss grad. For mye blir til tvangsinnleggelse på psykiatrisk klinikk. Ondskapen også. For mye av den fører til soning. I noen lands retttsystemer har man satt en strek og går det over den så blir det ingen soning, bare venting på dagen da datoen fastesettes. Ingen rehabilitering og tilbakeføring. Bare eliminering der byråkratiet overtar rollen som bøddel.

Det skjer ikke i Norge. Vi tror ikke på hevn, i alle fall ikke i fredstid. I rettspleien vår brukes begrepet “berettiget sinne”, men dette er ikke noe staten kan påberope seg, bare en tiltalt.

“Sinnet” som Breivik påberoper seg er visstnok nøye beskrevet i hans “manifest”, men kan hans “berettigelse” bare forklares ut fra konklusjonen om at han er sinnsyk ?

Kan en person gjøre noe som er så uhyrlig grusomt at vi ikke kan forholde oss til det uten å gi gjerningsmannen en psykiatrisk diagnose ? Er det mulig å beskytte gjerningsmannen fra straff ved å dokumentere at hans verdensbilde er totalt forskrudd ?

 

 

 

Er hans verdensbilde resultatet av hans galskap eller er det bare en beskrivelse av hans ondskap ?

Jeg mener det siste.

Jeg leser at forsvareren tar sikte på en erklærng av sinnsykdom, og det kan han nok argumentere for, men jeg mener det blir sekundært, – en fattig beskrivelse. Ondskapen kom først. Hva en beskriver gjerningene som i ettertid er bare et mål på den samme ondskapen.

Et spørsmål til Brynjar Meling:

Du forsvarer Mullah Krekar i sakene som etterhvert hoper seg opp mot denne personen. Det er ikke noe nytt, men nå begynner det visst å hope seg litt opp for deg også.

BrynjAR og KrekAR
Den siste saken er et lydopptak der Krekar forklarer hva man har lov til å gjøre med en navngitt kurder i henhold til Koranen; oppskriften er kutting av strupen/skudd i hodet. Kanskje dette er halal-mord, hva vet jeg ?

Dette er helt ok for deg, for det Krekar gjør er bare å forklare hva Krekar mener er islamsk lov. Du har helt tydelig fortrengt hva som er loven her i landet og hvor den står nedskrevet.

Såvidt meg bekjent gjør ikke den (Norges Lover) noe skille mellom forbrytelser begått ut fra religiøse, økonomiske eller emosjonelle preferanser. Drap er drap og oppfordring til det samme er like ulovlig. Det Krekar leverer er altså ikke meninger beskyttet av ytringsfriheten.

Det jeg lurer på er hva du Brynjar leverer av “meninger” om Norges Lover, og om det f.eks. hadde vanket en laudabilis på deg hvis du hadde levert det samme resonnementet i en norsk juridisk embetseksamen. Jeg tviler meget sterkt.

Derfor kunne det være greit å få vite hva du Brynjar mener om denne;

En ihuga nazist som har lest Mein Kampf fra perm til perm siden barndommen oppfordrer til drap på navngitte jøder. MEN, han sier ikke “drep den jøden”. Han sier du kan drepe den og den jøden uten anger, for du gjør det rette. Det er ifølge nazistens advokat bare det nazisten mener er lov ihht Hitlers manifest.

Gudegitte rettigheter, barnemishandling og idioti

 

I dag var dette åsynet det første som møtte mitt blikk da jeg åpnet nettavisen. Denne karen, med det sjarmerende og lune blikket, den hjertevarme utstrålingen og den klare talen sier det som det er. Det er ikke til å misforstå. Å tvile på hans ord er det samme som å sette seg opp mot Gud og de rettigheter Gud har gitt han. Ja, så bare ikke kom her.

Han heter Einar Engøy og er medlem av sekten “Churches of Christ” som siden tidlig 70-tall har vært i sterk vekst og teller i dag mins 50 personer. Jeg har ikke fått tak i adressen hans men den finner sikkert folka i krispsykiatrisk på de gule sider.

Makthaverne i dag har ikke noe begrep om guddommelig rett, sier Engøy … og det er jo betryggende det, for alle oss andre som fremdeles har evnen til å tenke klart. Bare det å ta et slikt ord i sin munn er for meg en sterk søknad om innleggelse på isolat og kraftig medisinering, men ikke for Engøy. Han skammer seg ikke engang. Han er en stolt og frittalende krrrristen som har avklart dette med sine indre stemmer.

En av disse stemmene har sagt at hvis kvinner kan ta abort så kan foreldre banke opp ungene sine, med kjærlighet. Slik logikk får det til å velte seg inni meg.

Når religionslobotomerte knøttskaller som denne Engøy kan ta ut sine seksuelle frustrasjoner, sin avmakt og perverterte rettferdighetssans med vold mot forsvarsløse barn så kan det gå riktig ille, men ikke for Engøy. Han er såpass gammal at han er nok dau som en hammer og dradd til sitt kjære helvete for lenge siden når de barna han i dag mishandler er vokst opp. Så de får vel bare stille opp og gjøre sitt fornødne på grava hans istedet for å ommøblere trynet og huset hans.

Garcia, en fyr fra Amerika og sjefen til Engøy sier at bibelen står over norsk lov og at mennesker som straffeforfølges for å adlyde bibelen utsettes for kristenforfølgelse.

Right on Garcia, put your money where your words are så skal vi bure deg og resten av idiotene dine inne så det skrangler i hengslene.

Kristenforfølgelse ? Visst faen er det det. Enkelte av dere skal forfølges. Det er konsekvensen av å leve i en rettsstat.

 

Foto: Vidar Dons Lindrupsen

 

Gi Stoltenberg og Storberget en pose kamferdrops…

 

 

.. eller en sekk halslinser. Noe for halsen i alle fall, før dette går totalt til Bloksberg. De er i ferd med å miste helt grepet, bl.a. på bokstaven “H” !!. “Hå” altså. De klarer ikke uttale den riktig lenger selv om det er tydelig at de prøver.

Å beskrive lyden de lager er ikke lett, med ord, men jeg skal prøve.

La oss å si at Stoltenberg skal si noe sånn som:

Vi har sett på denne saken, og blblbalblblba“… (med vekt på order “har”, selvfølgelig)…

En helt grei sak for de aller fleste, men ikke så for de ovennevnte. Da blir det mer som:

Vi hhhraaahhhhrr sett på denne saken, og blblbalblblba“…

En degenerert primallyd ? Rådvill gurgling ? Eller er det en slags statsmannspower som demonstreres for almuen ? Er dette lyden av (av)makt ? Ikke lett å si, men garantert lettere enn å si hhhrahrhrrarar….

 

 

Foto: nix