bloghog

Hva skjedde i går kveld ?

 

 

Noe dritt, men dritten var av den uklebrige typen….

Her er forresten kjernekoden i “spamterminator”. Den ser ut til å rydde kjapt og effektivt. Neste gang noe slikt skjer uten at jeg er tilstede håper jeg de som har infoen plinger meg på mobilen så jeg kan stenge skiten ute.

Det er ikke så mye stress for meg dette her. Det er verre med det det gjør med kommunikasjonen vår. Jeg kjører bare et lite program som rydder opp. Det er lite men farlig. Holder man ikke tunga beint i munnen så er det *poff*

 

 

Kylling med softice

 

 

Nå starter jeg en litt forsinket helgebackup…

 

 

Ja var det ikke likt seg ?

Som vanlig i disse tider er 99,9% av det jeg jabber om her inne relatert til denne portalen. Så også denne gang, og særlig mye er det heller ikke. Bare en litt iffen observasjon eller to.

 

Og som sikkert hele verden vet,  minst, så holder jeg på med å implementere nye ting, som denne feed’en.  RSS, Really Simple Syndication… tygg på det ordet, det smaker rart…

 

“Syndication” ??  For et møkkaord.  Slikt kan bare ravgale kodevrak etter 50 timer+ nonstop programmering og 5 liter kald kaffe finne finne på å kalle noe for. Det høres ut som kartellvirksomhet, organisert kriminalitet, konspirasjoner, lyssky og møkkete aktiviteter… og så er det bare …

 

MAAAT MEEEEEG !     .. ordene fra “Little Shop of Horrors” surrer på repeat oppi skallen.  Jeg mekker på feed koden, setter meg tilbake, tenner en røyk og … click ...maaaat … mmeeeehhggh.  Jepp, funker helt forferdelig bra.  I bøtter og spann, fra LA-Times, Kontrovers,  sjalle.vgb.no, agrus37.bloghog.no, IPublish…  plupp plupp kommer artikler og innlegg brasende inn.

 

www.vg.no kom ikke.  System hostet opp noe hackerporno på skjermen, kakkel som jeg ikke gidder å skjønne.   Jeg har ikke tid til å forstå det.  Livet er for kort til å begripe slikt, og det er jo VG som har driti på draget uansett.  hahhaa… ? i alle fall ikke jeg.  Lurer på hvor de henter datafolka sine fra ?

 

Her er forresten en screenshot av noe jeg bare kaller for ad hoc feed.  Ad hoc,  – det lagres ikke i databasen. Bare i noen feite chacher på serveren.  Den andre typen feed vi kommer til å ha her er feed som går rett inn på den enkelte bloggers blogg.  Hos den som har ehh.. syndikert det (?).  Ubrukelige ord er noe herk.  Vi bør finne på noe annet å kalle det for…

 

Dette er veldig tekst liksom…  Å vri noen avatarer ut av de der feedsa er noe som sitter langt inne, enten det eller så .. tja.   Denne siden er som man kan se bare ingresser av artikler begått andre steder i cyberspace.  Grunnen til at jeg får de opp på skjermen er at jeg har abonnert på de.  Ganske greit å bare kunne definere de/det man vil føge med på og få opp søkbare sider som dette, med linker og alt i orden, uten å forlate kjære bloghog :)

Ja, en ting til for de som har orket å stave seg gjennom trykkfeilene mine helt ned hit..  Enkelte har etterlyst vår *host* seriøsitet.  Hørt på makan ! Jeg skal gi de seriøsitet, in da face !  Eller ikke helt.  Hehe.  Jeg har vært ute og handlet et domene som vil bli et debatterende  “sidekick” til bloghog.  – Med mer plass for hver enkelt artikkel i veikrysset og mer space for kommentarer.  M.a.o. et sted der replikkvekslingene går hakket senere… Det kan jo være fint det og.

Domenet jeg har kjøpt heter…….

www.talkbook.no

Ikke “face” altså…

 

Klokkeklikkingsklabbogkluss…

… Hmm. Det er som F med de der klokkeinnstillingene rundt omkring. Noen er rett på, noen er one off noen er one over, og noen er helt på tur.

Jeg har en liten sak liggende som jeg er STERKT fristet til å slippe løs her inne. Den stiller
klokka til hele balletten i en smell.

MEN …

Nå er det jo en demokratisk rettighet å få lov til å stille sin egen klokke som man vil, men på den annen side… hmmm (igjen)

Noen som har en mening om det… ?

Nå har jeg programmert så jeg ser mannen med ljåen…

 

Klokken er 06:22 og det er leggetid.

Har jobbet siden i går morges med det nye meldingssystemet for bloghog. Det skal testes litt og så er det bangklakk installering.

Oppgradering til WP ver 3.1, eller til den “stabile” versjonen 3.1.1 blir det ikke noe av i denne omgang. De der skvetter av bugs, bildeopplasting er umulig permalinks er på kjøret ++
De er sikkert helt topp for enbruker installasjoner men for en multi-user som bloghog er det en helt annen vals.

Heldigvis har bloghog nå workshop det greiene er blitt testet. Jeg tør ikke tenke på hva som hadde skjedd her hvis jeg hadde tatt “the WordPress team” sine løfter for god fisk og installert flatt her inne.

Jeg mener… man oppgraderer for å få fordeler, ikke masse kjipe, mystiske ting som man jobber seg forderva med å “kode seg rundt”…

Jaja. God natt/morgen eller noe i den duren :)

 

Imponeeerandes !!!

 

Med denne plugin’en kan man vise (sitat) “the recent GLOBAL posts and the recent GLOBAL comments from your ENTIRE NETWORK !!! Think about THAT“, – .. altså … de siste innlegg OG kommentarer fra alle bloggene som er på portalen !!!

 

Her er herligheten, man kan bli matt av mindre

 

Man må være medlem selvfølgelig, for å kunne laste ned denne henrykkkelsen. Men da er det bare plug & Play & drag & drop. Jeg faller på nesen i avsindig beundring *stønn*

 

Her er den, live, med raspende mannestemme. Wow !

 

 

BlogHog Stats for mars (13 dager)

 
 

122643 hits.
 
678 kommentarer siste døgn (12/3 til 13/3)

 
 

Sorry Hilde og Note. Takker for de fine kommentarene men jeg gjorde noe mikk da jeg postet denne … som Super Admin og det gikk ikke rette vegen. Må ligge unna det antrekket når jeg skal poste.

Kommentarene deres viser allikevel inne på sitet mitt… eller nei. Stygg clash mellom admin og sjalle…

Det skal ikke gjenta seg (sent nå zzzzz) 😛