pølser

Hole-in-one w. number two in number three

Rogalands Avis kan i dag, på forsiden melde at “Noen skiter i golfhullene” (til Stavanger Golfklubb). “Dridaren” sitt favoritthull er #3.

Greenkeeper Jørmeland (…) har analysert konsistensen og mener dette må være mannskit, fordi, som han sier “Det vi finner er liksomt for massivt til å stamme fra en kvinne“. Hørt på maken … her bør virkelig Ottar kjenne sin besøkstid.

Dopapirutgaven var først ute, men etter et par timer dukket nyheten opp på nettet.

Greenkeeper Frode Jørmeland og kollega Kenneth Tennfjord ver hull #3, Store Stokkavannet til høyre
Greenkeeper Frode Jørmeland og kollega Kenneth Tennfjord ved hull #3, Store Stokkavann i bakgrunnen
  • Sigalement: sykkel.
  • Profil: driter ikke i helgene.

Jeg har sett en del “Criminal Minds” og her tror jeg vi snakker om en målrettet og analekspulsiv barndomsvariabel som har gått rett i dass.  En mulig lead der.  Jeg vet ikke.

 

Foto: Rogalands Avis

Mediene er ute etter FrP …

… sier Sandberg etter at partikollega Bård Hoksrud er blitt avslørt som sexkunde i Latvia. Han er sikker på at partiet hans, FrP ikke er verre enn andre når det gjelder sexskandaler.

Det tviler jeg ikke på. Akkurat på det området tror jeg vi har en ganske jevn fordeling av forseelsene, men ikke av skandalene. FrP klarer alltid å ende med rompa på tallerkenen så bestikk og vinglass flyr veggimellom. Det er vel det som er den egentlige skandalen, – den som begynner å minne om ett hakk i plata.

Plopp av med admin hjelmen og ….

 

… bånn gass rett ned til “Ramsvik og Rosenli” kolonihager, der man har hytte må vite. Med stekte pølser som ligger og lurer på hvor jeg har blitt av. Sånn kan man ikke ha det.

Jeg får ta noen bilder av paradis og komme tilbake senere i dag.

 

 

BlogHog Workshop... NOT

Bloghog Workshop … not