svindel

Igrunnen litt rart …

Eksempel på sjarlataner
Eksempel på sjarlataner

… at ingen her på bruket har nevnt ett kløyva ord om vårt lands trylleprinsesse og hennes siste utskeielser.  Kan det være fordi det rett og slett er for pinlig ?  Jeg syns i alle fall det er pinlig, men klarer ikke holde meg lenger.  Må bare slutte meg til det unisone hylekoret som har holdt det gående i dagevis i media.

 

 

 

Per-Oskar-KjoelaasDet siste jeg har sett i denne sammenheng er at den nylig avgåtte biskopen i Nord-Hålogaland, Per Oskar Kjølaas er bestyrtet over nedlatenheten hun møter fordi, som han sier  “Hun jobber med fenomener jeg kjenner godt fra min egen kultur“. Continue reading

En liten idiotisk gladnyhet

 

Idiotreligionen scientologi er forbudt i Tyskland. Her i Norge får de holde på. Jeg mener de ikke burde det. Dokumentasjonen på hva de gjør med sine medmennesker, metodene som brukes for å bryte ned individer og den rabiate forfølgelsen de utsetter sine motstandere for er etter min mening mer enn tilstrekkelig til å sende disse ned i kloakken og spyle de ut av kongedømmet.

Derfor var det med stor fornøyelse jeg kunne lese om aksjonen utfor idiotkirkens lokaler ved Hasle torg, utført av de anonyme jentene “JessicaX” og “Understatement”. Den må i aller høyeste grad sies å ha vært vellykket.

En scientologisk havrenakke gikk totalt av skaftet, dyttet og bar seg, begynte å fotografere demonstrantene og presterte tilslutt å bli fysisk med kommisærene som dukket opp etterhvert. Ikke noe sjakktrekk.

Her føres idioten vekk til bøtlegging og smekk.

Kos :)

 

 

Foto: Kjetil Stormark (utsnitt)

Et nytt ord for SVINDEL: Trådløst internett

 

For en tid tilbake fikk jeg NextGentel (kanskje i kveld?) fullstendig i vrangstrupen. Særlig etter at de kleiste opp en regning på 7-800 kr som de ikke kunne forklare med annet enn at det var slik “systemet virket”. Jeg hadde fått en purring som skulle betales på fredagen, men allerede på onsdagen fikk jeg SMS om at de stengte internett tilgangen min og det ville koste meg den ovennevnte sum å få det åpnet igjen. De hadde gjort det samme for en måned siden, men da sa jeg ok for å slippe stresset. Nå begynte det imidlertid å se ut som en bedriten forretningsidé.

Da jeg prøvde å forklare at det rett og slett var en ulovlig måte å “fakturere” på slengte kundemishandlerfitta på røret. Fuck U very much. Sees i forliksrådet & up yours !

Men uten internett intet liv. Siden jeg har en laptop i tillegg til min stasjonære pc tenkte jeg at det kunne være greit med trådløst. Dermed kjøpte jeg NetCom. Altså en av de dealene der mikroskriften forsøker å unngå å opplyse om at forbruk på mer enn 6gB i trafikk i måneden fører til nedsatt hastighet.

Det de overhodet ikke opplyste om var at de forbeholder seg retten TIL Å SKRU AV FORBINDELSEN EN GANG I TIMEN, så man må koble seg opp igjen i et bankende kjør, hvis man får det til. Sist helg var det ikke mulig å komme på en gang, og de få gangene jeg fikk respons hang bare netcomprogrammet der og kopte. Null transfer, men connected ? jadda.

I ren frustrasjon anskaffet jeg meg ICE. “Broadband” står det på pakken jeg fikk. IT-avisens speedometer klokket de til …. 0,650 mB. Å koble seg opp er heller ingen spøk. ICE opererer med noe de kaller “dormant” connection. En slag internetts svar på narkolepsi ser det ut til, og der havner ICE hele tiden.

Jeg skal kvitte meg med både NetCom og ICE. For NetCom har jeg gått kontrakten ut og vel så det, men med ICE blir det sikkert litt bitching. Det gir jeg faen i. De leverer ikke de de tar seg betalt for. Det gjør ikke NetCom heller. Da jeg sist sommer opplevde at det under oljemessen her i byen var kav umulig å komme på nett var forklaringen at “alt var opptatt”. Right ! Nå er det ikke oljemesse her, bare vanlig lørdagstrafikk, og de fikser ikke det heller.

Jeg har funnet ut at en konsertarrrangørmetafor er en hendig måte å forklare dette på:

Hvis en konsertarrangør selger flere billetter enn det er plass til så må de pent refundere utgiftene til de som ikke kommer inn.

Hvis en konserarrangør setter Iggy Pop på plakaten og istedet serverer Donk Bjoland & the Honeybellies så vil det samme gjelde da også. Refundering.

Ikke så med trådløst internett. Der er det fritt frem, med liten skrift, rådyre gigabytes og kanskje/kanskje ikke du får tilgang… SVINDEL og faenskap. Om litt dukker jeg opp med en annen forbindelse, det er skråsikkert.