religion

Hva er blasfemisk ? Jo det er rævva det !

dopapirMette Karina Thorp skulle akkurat til å tørke seg bak da hun oppdaget at lambi-flaket hun hadde i hånda bar påskriften “God Jul”. Dermed ble det dusjen som måtte ta oppgaven som ad-hoc bidét, antar jeg, for dette kunne hun ikke finne seg i. Det var blasfemisk må vite.
Har litt trøbbel med akkurat den der.

Ikke bare er blasfemi et slags enveiskjørt begrep der det utelukkende er den krenkede part som legger premissene, men i tillegg er min ræv noe jeg er født med, helt uskyldig,  og jeg har fått tålmodig opplæring av min mor i hvordan bepleiningen av denne kroppsdelen skal foregå.
Tørking med dopapir og påfølgende håndvask er en integrert del av denne disiplinen. Hun nevnte aldri et ord om gudenes preferanser hva angikk valg av tørkeredskap (med unntak av hender eller håndklær) eller hvilke påskrifter som ikke kunne tolereres å bli tilgriset. Continue reading

Igrunnen litt rart …

Eksempel på sjarlataner
Eksempel på sjarlataner

… at ingen her på bruket har nevnt ett kløyva ord om vårt lands trylleprinsesse og hennes siste utskeielser.  Kan det være fordi det rett og slett er for pinlig ?  Jeg syns i alle fall det er pinlig, men klarer ikke holde meg lenger.  Må bare slutte meg til det unisone hylekoret som har holdt det gående i dagevis i media.

 

 

 

Per-Oskar-KjoelaasDet siste jeg har sett i denne sammenheng er at den nylig avgåtte biskopen i Nord-Hålogaland, Per Oskar Kjølaas er bestyrtet over nedlatenheten hun møter fordi, som han sier  “Hun jobber med fenomener jeg kjenner godt fra min egen kultur“. Continue reading

Nok er nok

Nettavisene kaster seg uti det og higer etter belieber-clicks med (for sikkerhets skyld) rosa reportasjer.

A not-open beaver ?

Aftenbladets PLUSS-bilag hadde før helgen en forside full av fjortishøns som har bever-løpetid.

Skoler er på nippet til å legge ned pga elevmangel.

Alt er visst interessant med denne ….  (vet ikke) og hele fjøla er bare bever, bever, bever !!!

Når skal vi få fotoreportasje fra driteren hans, den på privatjeten ?

 

 

Og innimellom klarer rapporter fra terroraksjonen i Boston å klemme seg inn.

Et spørsmål til Brynjar Meling:

Du forsvarer Mullah Krekar i sakene som etterhvert hoper seg opp mot denne personen. Det er ikke noe nytt, men nå begynner det visst å hope seg litt opp for deg også.

BrynjAR og KrekAR
Den siste saken er et lydopptak der Krekar forklarer hva man har lov til å gjøre med en navngitt kurder i henhold til Koranen; oppskriften er kutting av strupen/skudd i hodet. Kanskje dette er halal-mord, hva vet jeg ?

Dette er helt ok for deg, for det Krekar gjør er bare å forklare hva Krekar mener er islamsk lov. Du har helt tydelig fortrengt hva som er loven her i landet og hvor den står nedskrevet.

Såvidt meg bekjent gjør ikke den (Norges Lover) noe skille mellom forbrytelser begått ut fra religiøse, økonomiske eller emosjonelle preferanser. Drap er drap og oppfordring til det samme er like ulovlig. Det Krekar leverer er altså ikke meninger beskyttet av ytringsfriheten.

Det jeg lurer på er hva du Brynjar leverer av “meninger” om Norges Lover, og om det f.eks. hadde vanket en laudabilis på deg hvis du hadde levert det samme resonnementet i en norsk juridisk embetseksamen. Jeg tviler meget sterkt.

Derfor kunne det være greit å få vite hva du Brynjar mener om denne;

En ihuga nazist som har lest Mein Kampf fra perm til perm siden barndommen oppfordrer til drap på navngitte jøder. MEN, han sier ikke “drep den jøden”. Han sier du kan drepe den og den jøden uten anger, for du gjør det rette. Det er ifølge nazistens advokat bare det nazisten mener er lov ihht Hitlers manifest.

Gudegitte rettigheter, barnemishandling og idioti

 

I dag var dette åsynet det første som møtte mitt blikk da jeg åpnet nettavisen. Denne karen, med det sjarmerende og lune blikket, den hjertevarme utstrålingen og den klare talen sier det som det er. Det er ikke til å misforstå. Å tvile på hans ord er det samme som å sette seg opp mot Gud og de rettigheter Gud har gitt han. Ja, så bare ikke kom her.

Han heter Einar Engøy og er medlem av sekten “Churches of Christ” som siden tidlig 70-tall har vært i sterk vekst og teller i dag mins 50 personer. Jeg har ikke fått tak i adressen hans men den finner sikkert folka i krispsykiatrisk på de gule sider.

Makthaverne i dag har ikke noe begrep om guddommelig rett, sier Engøy … og det er jo betryggende det, for alle oss andre som fremdeles har evnen til å tenke klart. Bare det å ta et slikt ord i sin munn er for meg en sterk søknad om innleggelse på isolat og kraftig medisinering, men ikke for Engøy. Han skammer seg ikke engang. Han er en stolt og frittalende krrrristen som har avklart dette med sine indre stemmer.

En av disse stemmene har sagt at hvis kvinner kan ta abort så kan foreldre banke opp ungene sine, med kjærlighet. Slik logikk får det til å velte seg inni meg.

Når religionslobotomerte knøttskaller som denne Engøy kan ta ut sine seksuelle frustrasjoner, sin avmakt og perverterte rettferdighetssans med vold mot forsvarsløse barn så kan det gå riktig ille, men ikke for Engøy. Han er såpass gammal at han er nok dau som en hammer og dradd til sitt kjære helvete for lenge siden når de barna han i dag mishandler er vokst opp. Så de får vel bare stille opp og gjøre sitt fornødne på grava hans istedet for å ommøblere trynet og huset hans.

Garcia, en fyr fra Amerika og sjefen til Engøy sier at bibelen står over norsk lov og at mennesker som straffeforfølges for å adlyde bibelen utsettes for kristenforfølgelse.

Right on Garcia, put your money where your words are så skal vi bure deg og resten av idiotene dine inne så det skrangler i hengslene.

Kristenforfølgelse ? Visst faen er det det. Enkelte av dere skal forfølges. Det er konsekvensen av å leve i en rettsstat.

 

Foto: Vidar Dons Lindrupsen