alkohol

Carl the Cannon fyrer løs, i ørska !

FrPs upensjonerte og løse kanon Carl I. Hagen viser igjen sin grenseløse generøsitet i arbeidet for å bidra til at hans parti skal klatre på meningsmålingene.

eksempel på løs kanon

Politikk er ofte ensbetydende med å rakke ned på sine motstandere.  Det vet Carl. Jo verre saker man kan komme opp med jo bedre, inntil en viss grense antar jeg. Om denne grensen går ved å kalle regjeringen for mordere eller enda lenger uti hutiheiti vet jeg ikke, men hey … medskyldige i mord !! Det er trøkk i det.

Rødvinstrøkk ? Tja…

Nok fengselsplasser og skikkelige dommer hadde garantert at slike som drapsmannen fra Ålesund ikke hadde kunnet begå sine forbrytelser for de hadde sittet på vann og brød i et privatdrevet fengsel eid av luefjompen Thon,  bevoktet av wannabe-poliser fra Securitas, – hvis Carl fikk rule.

Lønnsomme fenglser også ganske sikkert, som kunne garantere utbytte til sine eiere forutsatt at dommerne var innforstått med problematikken rundt fullt belegg. En FrP-justisminister i Carls ånd vil nok kunne borge for det.

Det er så mye uprøvd her. Bare tenk på mulighetene som ligger der, – som oljen i Lofoten dog uten torsk og annet sårbart. Bare en gjeng kriminelle, og de har vi nok av.  Riktignok ikke så mange som i USA men forretningsmodellen er klar;  Soningsutsetting til private aktører som igjen sender regningen til oss.  Ikke de heavy og farlige, for de skal statsfengslene ta seg av.  Akkurat som før altså, bare med en liten vri som har store likhetstrekk med FrPs løsninger på helsefronten.

Carl I. Hagen ! Morgendagens mann …. NOT

 

Les også Hagens mageplask

 

foto: Agnete Brun/Dagbladet

Den eneste straffen vi har er frihetsberøvelse.

Well, bortsett fra samfunnstjeneste og bøter eller inndraging av rettigheter og lisenser. Det holder det. Forslag om f.eks. å innføre soning på “vann og brød”, – og derved få straffen redusert til en tredjedel hører hjemme i det primitive idélandskapet der bl.a. en fordums sørlandsk politisjef pleidde å vanke. Han hadde innsett at for å lage omelett så måtte man knuse egg. – En erkjennelse man ikke trenger særlig stor horisont for å få øye på og som man helst bør unngå.

Men så var det denne morderfrosken der nede i brønnen. Han har pc på cella og ønsker å blogge. Ingen lurer på hva han kommer til å blogge om.

Og så var det den frihetsberøvelsen, eller mer presist innesperringen.

Eksempel på frihetsberøvelse

Slik jeg ser det så sitter man ikke innesperret hvis man kan blogge ut i verden. Det får ikke hjelpe om hvert komma som sendes ut eller kommer inn undersøkes og sensureres. Er man aktiv på nettet så er frihetsberøvelsen kraftig redusert. For personer som kan sitte hjemme i årevis og bare lever sitt liv på nettet vil forskjellen fra å være fri og det å være fengslet bare være av teknisk art.

I dag kunne jeg lese at etter domsavsigelsen i går så er pc-på-cella avtalen frosken hadde ikke lenger i kraft.

Da er det bare å gjøres som dommerne sa. Det vil si; Ut med pc’en. Gi han én blyant i året og et par kladdebøker anno 1962 (de grønne med brune ark), – og til nøds et viskelær.

Minstepris på alkohol ? Noe for Norge ?

Statsminister David Cameron vil gjøre det dyrere å kjøpe alkohol i England og får jublende tilslutning fra den rusfrie ungdomsorganisasjonen Juvente, faktisk 100%. Av en eller annen grunn gir det meg hverken hakeslepp eller blackout.

Eksempel på øl (ikke smurfeøl)

Det er noe med det der at folk som sikkert aldri har betalt fem flate øre i sitt voksne liv for drammene sine skal diktere prisen arbeidsfolk skal betale for sin velfortjente børst. Ok, i England kan de skjenke døgnet rundt og det har blitt mange drita fulle folk i gatene der etterhvert. Jeg ser slett ikke bort fra at jeg kunne vært en av disse desillusjonerte uten håp om arbeid noensinne i “Thatchers 2. rate nation”, og bare gitt blanke. Det er det folk gjør når det ikke spiller noen rolle fra eller til.

Men en minstepris i Norge ? Jeg nevner det fordi vi garantert kommer til å høre de som jubler for slike “tiltak” her i landet også. De  som tilber nulltoleransens enøyde evangelium og får ekstatiske nullvisjoner kommer garantert på banen. Juvente har allerede tatt strået de har i statskassen ut av munnen et øyeblikk for å gi sin tilslutning mens de skåler med smurfeøl (eplesaft med krem).

Nei takk. Det vi trenger er en makspris. Jeg foreslår dagens, med paddeflat indeksregulering.

Faen steike Satan i Helvete …

Jeg har lest det og saken er altså den at denne 26-åringen hadde holdt det gående med festing og bråk hele natten. En nabo i samme hus så ingen annen utvei enn å ringe politiet for å klage på bråk.

Da gikk 26-åringen på besøk til klageren og slo han i hjel.

Hans advokat kan fortelle at hans klient opplyser å ha hatt store psykiske problemer fra han var barn. Det har bare utviklet seg i negativ retning, og ifølge ham selv har han ikke fått noe hjelp.

Hjelp ?? … Er det kanskje den rødgrønne regjeringen som har skylden ? Ånei. – Her har vi å gjøre med det klassiske kriminelle rasshølet som skylder på alt og alle når møkkabusinessen hans ender som det gjorde i dette tilfellet. Og jeg vil SPY av det. Han forteller at han visste at manne var skadet, men det kom som et sjokk at han hadde dødd. Han lå kanskje bare helt rolig ?

Jeg tar nok ikke mye feil når jeg gjetter at dette humanoide ekskrementet er en fri dritt om et par års tid. Så er det bare å fyre opp stereoen, knekke opp vodkaflaskene og legge opp speedlinerne igjen. Faen steike.

Alkoholreklame, skal vi skåle for det eller … ?

Bø ! Nei det er det ingen som vil ha sier sentrale personer jeg aldri har hørt om. Årsaken til denne skråsikkerheten er at det nå kan “glippe” for det norske forbudet mot reklame for alkoholholdige drikker, det skjer allerede på TV, og det er EØS sin skyld.

Gina Barstad fra SV mener dette “er et klassisk eksempel på at EØS-avtalen innfører politikk som ingen i Norge vil ha”. Med andre ord er jeg en ikke-person, eller rettere sagt ingen.

Screenshot fra drikkeglede.no

For meg henger det ikke på tolv møkkagreip at vi noe vi kan kjøpe så mye vil av, lovlig, skal være forbudt å reklamere for. Etter hva jeg skjønner får vi allslags byråkratisk drit tredd nedover hodene våre av dette EØS systemet, og det er så greit så. Men når disse kontorrottene i Brussel sier at eksempelvis Hansa skal få lov til å fortelle oss om hvor mye flid det ligger bak disse skammelige sixpacksene våre, da blir det ramaskrik.

Jeg er nesten overrasket over at noen i det hele tatt får lov til å kalle et nettsted for drikkeglede. Det må jo være i strid med forbudet mot alkoholreklame å indirekte påstå noe så uhyrlig som at det overhodet er noe gledelig med drikking…..

Alkoholskader og reklame for alkohol henger nøye sammen. Garantert, og da er tiden inne for den store generaliseringen: Hva om vi forbød reklame for alt som beviselig skader folk som ikke vet sitt eget beste, eller rettere sagt, – ikke vet det “alle andre vet” på vegne av oss ikke-eksisterende ?

Det hadde blitt stygt. Da hadde det nok vært lettere bare å forby hele sulamitten og bare tillatt reklame for grønnsaker, verneutstyr og bleier … og det partiet som hadde kjempet frem noe slikt (KrF f.eks.) hadde stått for det mest groteske politiske selvmordet i moderne tid. Jeg tror nemlig det er en ganske røff grense for hva folk liker av “hjelp”.

Reklameforbud fører til en ensretting av folks handlevaner. Jeg har sett det i praksis. På tidlig 70 -tall jobbet jeg et års tid på en bensinstasjon og hadde bl.a. ansvar for innkjøp av stash til kiosken. Det omfattet også sigaretter. Listen kunne se slik ut: to kartonger B&H, en kartong Rothmans, to kartonger Prince .. etc etc. Så kom forbudet mot tobakksreklame og etter et par måneder så handlelisten omtrent slik ut: en kartong B&H, en kartong Rothmans (under tvil), ti kartonger Prince… en kartong ….

Da folk ikke lenger ble fortalt hva de skulle røyke så falt valget på den sigaretten som hadde absolutt høyest “oktanverdi”. De som i dag røyker rullings og ikke røyker Petterøes er særinger. De vekker nesten oppsikt. Slik hadde det ikke vært med tobakksreklame. Tiedemanns Tobaksfabrik er nok heftige motstandere av tobakksreklame vil jeg tro.

Jeg syns det er pinlig å leve med slike forbud og jeg kjenner jeg blir aldri så lite førbainna når politikere står frem og taler på vegne av “alle”. Men de kan føle seg ganske trygge. Det er slik den norske moralen fungerer; Er du for tobakksreklame ? Din jævla barnemorder !!… Er du for legalisering av cannabis ?? Din hælvetes narkis !!! … Er du for alkoholreklame ? Ditt satans fyllesvin !!!.

Snydens McDridahs – En ny smooth whisky ….

… single cask & single malt til en overkommelig pris. Dette edle brygg lages kun ett sted i verden, ved “The McDridahs destilleries, – Schcnotland” og kun av de kjevhendte etterkommere av Shaitosch McDridahs himself. En hedersmann som døde av naturlig årsaker i 1737.

*sekkepipemusikk og flyby over skoddelandskap og vakre middelalderborger, – en blek sol lyser opp, sterkere og sterkere og der kommer whiskyglasset frem fra disen. Det stiger opp over åskammen og solens stråler splintres gjennom krystallet i tusen farger. Så tømmes det sakte og man hører et svakt “ahhh!*

Dommedag er her !!! (snart)

Dette kan snart bli en realitet i norske tv reklamer og da kommer alt til å gå rett til helvete. Klart det gjør det. All regjeringssponset forskning har forlengst bevist det hinsides enhver tvil. Så det så.

Nå er vi alkiser snart alle sammen.