FrP

Norsk Rasisme Kringkasting ?

Kanskje å ta litt hardt i, men når Özz Nûjens retoriske spørsmål (om det ikke er raisistisk å deportere rom-folk) blir sensurert bort i den norske versjonen av “Skavland” kan man saktens spørre seg hva slags ufarliggjort graut vi blir servert her til lands.

Var det bare eks-statsministerens svette forsøk på å forklare at FrP ikke har et stort innslag av rasistiske elementer vi skulle få høre, med applaus  … og så kuttfør Özz punkterte Jens sin blå ballong ? Har noen “snakket sammen” ?

Vedder en krone på det, minst.

Uansett mener jeg at forklaringen om at dette er gjort i tråd med “vær varsom” -plakaten kvalifiserer til ny anvendelse av akkurat den … plakaten. Som f.eks. søppel, type spesialavfall.

 

Foto: SVT / Expressen

Carl the Cannon fyrer løs, i ørska !

FrPs upensjonerte og løse kanon Carl I. Hagen viser igjen sin grenseløse generøsitet i arbeidet for å bidra til at hans parti skal klatre på meningsmålingene.

eksempel på løs kanon

Politikk er ofte ensbetydende med å rakke ned på sine motstandere.  Det vet Carl. Jo verre saker man kan komme opp med jo bedre, inntil en viss grense antar jeg. Om denne grensen går ved å kalle regjeringen for mordere eller enda lenger uti hutiheiti vet jeg ikke, men hey … medskyldige i mord !! Det er trøkk i det.

Rødvinstrøkk ? Tja…

Nok fengselsplasser og skikkelige dommer hadde garantert at slike som drapsmannen fra Ålesund ikke hadde kunnet begå sine forbrytelser for de hadde sittet på vann og brød i et privatdrevet fengsel eid av luefjompen Thon,  bevoktet av wannabe-poliser fra Securitas, – hvis Carl fikk rule.

Lønnsomme fenglser også ganske sikkert, som kunne garantere utbytte til sine eiere forutsatt at dommerne var innforstått med problematikken rundt fullt belegg. En FrP-justisminister i Carls ånd vil nok kunne borge for det.

Det er så mye uprøvd her. Bare tenk på mulighetene som ligger der, – som oljen i Lofoten dog uten torsk og annet sårbart. Bare en gjeng kriminelle, og de har vi nok av.  Riktignok ikke så mange som i USA men forretningsmodellen er klar;  Soningsutsetting til private aktører som igjen sender regningen til oss.  Ikke de heavy og farlige, for de skal statsfengslene ta seg av.  Akkurat som før altså, bare med en liten vri som har store likhetstrekk med FrPs løsninger på helsefronten.

Carl I. Hagen ! Morgendagens mann …. NOT

 

Les også Hagens mageplask

 

foto: Agnete Brun/Dagbladet

Kort om spader

Eksempel på spade
Der hvor æ kommer fra kaller vi en spade for en spade og det er æ stolt av !
.. sier
FrPs innvandringspolitiske talsmann Morten Ørsal Johansen og driter i menneskerettigheter, internasjonale konvensjoner, Schengenavtalen og det at Norge med et slik opplegg ville være en skam å bo i, for oss ubespadde uten den karakteristiske spaniabrune FrP-fargen i ansiktet.

 

Forresten… FrPs innvandringspolitiske talsmann … smak på den ..

 

Jeg har gjemt hvor det var han sa han kom fra og det samme kan det være.

 

Men det er rart med det. I alle fall der jeg kommer fra,… uansett helt sikkert for meg. For meg er saken den at folk som syns det er tøft med slik spadekalling og som briefer med det i hytt og pine er tjukke i pappen, eller i alle fall ureflekterte.

 

Så kanskje jeg også kaller jeg en spade for en spade, men jeg skryter ikke av det.

 

 

 

Foto: Helge Mikalsen