DRIT

Hole-in-one w. number two in number three

Rogalands Avis kan i dag, på forsiden melde at “Noen skiter i golfhullene” (til Stavanger Golfklubb). “Dridaren” sitt favoritthull er #3.

Greenkeeper Jørmeland (…) har analysert konsistensen og mener dette må være mannskit, fordi, som han sier “Det vi finner er liksomt for massivt til å stamme fra en kvinne“. Hørt på maken … her bør virkelig Ottar kjenne sin besøkstid.

Dopapirutgaven var først ute, men etter et par timer dukket nyheten opp på nettet.

Greenkeeper Frode Jørmeland og kollega Kenneth Tennfjord ver hull #3, Store Stokkavannet til høyre
Greenkeeper Frode Jørmeland og kollega Kenneth Tennfjord ved hull #3, Store Stokkavann i bakgrunnen
  • Sigalement: sykkel.
  • Profil: driter ikke i helgene.

Jeg har sett en del “Criminal Minds” og her tror jeg vi snakker om en målrettet og analekspulsiv barndomsvariabel som har gått rett i dass.  En mulig lead der.  Jeg vet ikke.

 

Foto: Rogalands Avis

Hva er blasfemisk ? Jo det er rævva det !

dopapirMette Karina Thorp skulle akkurat til å tørke seg bak da hun oppdaget at lambi-flaket hun hadde i hånda bar påskriften “God Jul”. Dermed ble det dusjen som måtte ta oppgaven som ad-hoc bidét, antar jeg, for dette kunne hun ikke finne seg i. Det var blasfemisk må vite.
Har litt trøbbel med akkurat den der.

Ikke bare er blasfemi et slags enveiskjørt begrep der det utelukkende er den krenkede part som legger premissene, men i tillegg er min ræv noe jeg er født med, helt uskyldig,  og jeg har fått tålmodig opplæring av min mor i hvordan bepleiningen av denne kroppsdelen skal foregå.
Tørking med dopapir og påfølgende håndvask er en integrert del av denne disiplinen. Hun nevnte aldri et ord om gudenes preferanser hva angikk valg av tørkeredskap (med unntak av hender eller håndklær) eller hvilke påskrifter som ikke kunne tolereres å bli tilgriset. Continue reading

Nok er nok

Nettavisene kaster seg uti det og higer etter belieber-clicks med (for sikkerhets skyld) rosa reportasjer.

A not-open beaver ?

Aftenbladets PLUSS-bilag hadde før helgen en forside full av fjortishøns som har bever-løpetid.

Skoler er på nippet til å legge ned pga elevmangel.

Alt er visst interessant med denne ….  (vet ikke) og hele fjøla er bare bever, bever, bever !!!

Når skal vi få fotoreportasje fra driteren hans, den på privatjeten ?

 

 

Og innimellom klarer rapporter fra terroraksjonen i Boston å klemme seg inn.

Senilkveld med TOMas og Kavald ….

Dette er grusomt.  Nå skal de underholde oss enda en fredagskveld med opptak fra sin siste sponsa tur til …. føkkings Hellas denne gang der de gjør ting de ikke kan, med to halvporna berter med tattiser langt opp i hekken ….

Når skal det demre for … TV2 at det de ikke kan er å underholde.  De irriterer.  MYE.  Nok er nok.  Gi plass til noen andre.  Gå vekk.

Føkk Senkveld !