Flyttesjau og temaer

Da jeg opprettet denne greia her så var jeg ikke 100% dreven superadmin, for å si det slik. Derfor havnet jeg i tuttelet på admin og kunne ikke lage mitt eget sjallesite. Jeg måtte gå i hans klær ….

Det var fine rags det, men jeg ville ha tilbake min gamle status, som vanlig bruker og ikke være en slags hybrid. Dessuten så er det lett å gjøre en bommert hvis man glemmer at man har diplomatpass over hele nettverket. Plutselig kunne jeg klikke “edit” på en kommentar jeg hadde lagt fra meg en plass, – hos en annen bruker og vips, så eidde jeg kommentaren, eller innlegget for den sakens skyld. det så i alle fall sånn ut i veikrysset.

Helt uholdbart. Jeg bet derfor tennene sammen, tok fra “sjalle” alle rettigheter og uttyddet ham.

Så laget jeg meg et eget tema. Noen fordeler skal man ha, -og her er det. Jeg er helt fersk på temabygging og dette temaet har omtrent 0 valgmuligheter. Jeg har ikke kommet så lang at jeg har kodet en spesiell dash for det, så ala VGB sitt standard-tema. Det var et bra tema. Sånn må jeg også få det til. Så dere kan mekke til deres egne layouts, akkurat som i gamle dager.

Well, ikke helt som i gamle dager….

Dette blir uten bugs :)

5
 
 
 
 

18 Responses

    1. Koksfargen gjelder bare for dette temaet. Det er dessuten et “lokalt” tema for mitt site (sjalle.nilssvihus.com) og finnes neppe som en valgmulighet under andre brukere sitt tema-dashbord.

     En test somsagt. Men jeg ser for meg at jeg skal kunne lage temaer på bestilling etterhvert. Rett og slett levere skreddersøm til den kresne blogger 😀

  1. Nå har jeg forresten huket av i dashen for moderering, så nå går alt rett igjennom og forbi. Det blir nok litt spam tenker jeg, men jeg ser at andre her inne har lagt opp spam filter så jeg får vel prøve meg på noe sånn jeg og, hvis det skulle trengs.

Legg igjen et svar