Senilkveld med TOMas og Kavald ….

Dette er grusomt.  Nå skal de underholde oss enda en fredagskveld med opptak fra sin siste sponsa tur til …. føkkings Hellas denne gang der de gjør ting de ikke kan, med to halvporna berter med tattiser langt opp i hekken ….

Når skal det demre for … TV2 at det de ikke kan er å underholde.  De irriterer.  MYE.  Nok er nok.  Gi plass til noen andre.  Gå vekk.

Føkk Senkveld !

1
 
 
 
 

3 Responses

 1. Ting de ikke kan ja, det er visst fellesnevneren og det viktigste kriteriet for underholdning på den kanalen.

  Vi har “komikere” som prøver å være morsomme på torsdagskveldene, og failer. Kjendiser som ikke kan danse, men allikevel skal gjøre akkurat det. Bønder som ikke kan date eller snakke normalt, og som prøver på nettopp det. Og fotballspillere som ikke kan spille fotball.

  Prikken over i’en er disse to noldusene på fredagskveldene som ikke er gode til noe som helst, men som skal prøve alt.

  Den dagen TV2 tar betalt for sine tjenester vil nok sannheten gå opp for dem.

  2

  1. Ja, den der torsdagskvelden… I går kveld var det såpass langt mellom de gode poengene at man uten å risikere å misse ett eneste kunne ta seg god til både på kjøkken og dass. Han der Brungått eller hva han kaller seg må slutte å skrike, og når det gjelder nakenstunta der i gården så burde heller Bonde stille opp.

   Men verst av alt er Senilkvelden med TOMas og Kavald og de mrsmme turene de tar, og dustegjestene deres, og konseptet og … kvalmen.

Legg igjen et svar