Her ser det ut til at alle har skjønt det ….

… bare ikke journalisten som mener det er en story. Tenk; kongen måtte VENTE for at en person skulle få LOV TIL å komme til Oslo for å foreta en nyretransplantasjon ! Ikke bare vente, – han måtte “pent vente” . Næhh…

Hva pokker er egentlig klokka til journalister som kan finne på å hause opp noe så selvfølgelig. Hva er egentlig meningen ? Er det snakk om kongens “toleranse” for andre menneskers ønske om å få ha et liv ? Neida. Er det snakk om en flykaptein som skyver alle røde løpere til side og tenker på et medmenneske ? Neida.

Alle de folka var helt komfortable og uanfektet av det som skjedde. Det var no big deal.

Hva er det da ? Dustejournalistikk ? Jepp ..

1
 
 
 
 

31 Responses

 1. jeg har lagt ut følgende komm til Dagbladet.no tidligere :

  Ser at Dagbladet. no har følgende toppoppslag der to journalister gjenforteller en flyhistorie der kongen tifeldigvis var passajer på SAS. Den som ikke er interresert i bilder av en viss flytype eller av kongen under ski-vm eller av værmendingen for Bodø – kan lese originalhistorien her som inneholder minst ett meget viktig faktum.

  ht…tp://www.flightsim.no/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=601090#top

   1. SAS flyet har auto landing system – som gjør at de kan lande i tett tåke.. det var eneste mulighet for pasienten. dette var bare gjort til et mindre problem i dagbladet – det var viktigere å vise et bilde av kongen under vm :)

 2. Off topic sjalle.

  Jeg har et spørsmål og siden du er fra Stavanger så tenkte jeg at kanskje visste noe om dette.

  Det har seg slik at jeg fikk tak i et nydelig sett med kopper, tefat og asjetter på et loppemarked her i Gjerstad (ja,j a, det er en sånn dameting, jeg vet 😆 )

  Under disse står det: Stavangerflint.
  Jeg lurer nå på om denne fabrikken er nedlagt, og hvor lenge siden det er..hadde vært utrolig gildt å få vite mer om disse koppene mine

  1. Stavangerflint er nedlagt for maaange år siden, men de laget mye bra og det regnes, etter hva jeg forstår som ganske posh saker hvis det er i “mint condition”. Som barn husker jeg vi valfartet dit for å samle kritt til å streke opp sånne spill på asfalten med. Det var et berg av brukte støpeformer og alt var prima kritt. :)

   1. Ahhhhh, tusen takk skal du ha Sjalle.

    Dette settet jeg har er veldig flott og i mint condition, jeg kom bare helt tilfeldig over det og “falt” fullstendig for settet fordi fargene var så nydelige og så er det en rødaktig bord som “viskes” ut jo lengre inn mot tallerkenen, koppen og asjetten man kommer..nydelig arbeid :)

    Jeg lan tenke meg at det måtte ha vaert gildt å være småunger på jakt etter kritt, herlig :)

    Vi stjal kritt fra tavla på skolen..hyssjjj, ikke si det til noen! 😆

 3. Jeg la merke til en liten ting, sikkert av fullstendig marginell interesse, men altså: Det var tre reklamebanner på den siden. Ikke det at det betyr noe, for det er vel ingen som gidder å klikke på en overskrift om at kongen måtte vente…

  1. Er ikke helt med nå… Mener du den siden jeg linket til, den med den sensasjonelle, hårreisende spennende nyheten ? Slik er det blitt. Reklamen er søppelet i cyberspace. Glem porno, nazisider og forkleereksjonen mot harsj. Det er reklamen som er sjef i møkkabingen. De skal være med overalt. Snart får vi kister med grandisreklame på, billig jordfesting du vet.
   Reklame er det ikke mye av her på bloghog nei, og sånn skal det fortsette.

   Meeen, mulig jeg legger inn en liten “powered by”-link til min spenstige hotelleverandør for de som ønsker å etablere sine egne satelitter der de kan laste opp “yesterday” i bøtter og spann. Det kan muligens dekke enkelte utgifter med driften her. Planlegger dessuten å høyne turbotrøkket på portalen, – forrige helg greide vi nemlig å blåse en “sikring” eller to der i gården. Ganske fett egentlig :)

   Natti natti

  1. Agurkene har vokst ser det ut til, i ring, og sesongen er fra januar til desember. Sånn som dette tror jeg forresten ikke havner i papirutgavene… antar de har litt mer kontroll på hva som havner der :)

 4. Ja, det var jo en interessant sak. Det er som kjent viktig å prioritere riktig.

  Ellers har vår hustru – velsigne henne – hun blir forresten stadig penere med årene – også hatt det privilegium å reise med samme fly som Hans Majones Kongen. Dette innebar en del venting i for- og etterkant av flyturen. På den annen side var både Kongen, de øvrige passasjerene og Kongen selv friske og oppegående, så Kongen fikk forlate flyet først. VG var dessverre ikke på plass ved denne anledningen.

  1. Ok, da må man virkelig presentere egne royale .. connections. Det skulle bare mangle:

   Vår hustrus oldemor ble i sin til adlet av kongen (hvilken kan jeg ikke komme på i farten) som påskjønnelse for sitt livslange engasjement som guvernante i hans hus. Pensjonen hun fikk varte livet ut og var meget generøs.

   1. Oldemoren til din kone, hva blir hun til deg? Oldemoren altså.
    Synd de har avskaffet adelen i Norge.

    Jeg leser det du skriver men jeg er ikke alltid like flink til å kommentere.
    Finner ikke de rette ordene, du er litt for kjapp for meg :)

Legg igjen et svar