Nok er nok

Nettavisene kaster seg uti det og higer etter belieber-clicks med (for sikkerhets skyld) rosa reportasjer.

A not-open beaver ?

Aftenbladets PLUSS-bilag hadde før helgen en forside full av fjortishøns som har bever-løpetid.

Skoler er på nippet til å legge ned pga elevmangel.

Alt er visst interessant med denne ….  (vet ikke) og hele fjøla er bare bever, bever, bever !!!

Når skal vi få fotoreportasje fra driteren hans, den på privatjeten ?

 

 

Og innimellom klarer rapporter fra terroraksjonen i Boston å klemme seg inn.

1
 
 
 
 

15 Responses

 1. Og hvem har fått med seg at det er det kraftigste jordskjelvet i Iran på 40 år med mer enn 34 drepte i Pakistan :-(

  På VG-nett er overskriftene fra USA så kommer bever-feber før katastrofen i Iran og Pakistan :-(
  Skikkelig prioritering 😥

 2. Overhørte etpar fjortisrips som fantaserte om en av forgjengerene til denne Bieberfyren for noen år siden, Timberlake eller hva faen det var, på en kafe utenfor Ålesund et sted. Jeg la meg bort i disputasen, til atskillig irritasjon, med følgende kommentar: Næh har pult ham og det var ikke allverden egentlig. Oppskrytt fyr.

  De ble ordentlig sure på meg.

  1. Klart det. Det der er jo den moderne utgaven av blasfemi. Smånek som ikke er med på dette hysteriet ligger dårlig an, og sier de noe slemt om femiklædden så vanker det juling… har jeg lest.

   Justin (open)Beaver …..

 3. Det er en hårreisende prioritering av pressen,

  Jeg mener at jeg hørte i Dagsnytt 18 i dag at Dagbladet hadde 16 – seksten -sider med stoff om ham i papiravisa!

  Jeg vet ikke om det er riktig, men det skulle ikke forundre meg.

  Som Jorunn nevner, det skjer faktisk andre ting i verden som er mye viktigere enn at denne gutten er på snarvisitt i Norge.

  Man kan lure på hva som skjer med tabloidavisene.

  EN gang var Dagbladet en GOD avis. Men det er lenge siden nå……………………….

  1. Til og med konvensjonelle Stavanger Aftenblad begynner å gi etter for presset. For en gamling som meg er dette reneste freakshowet.

   Eneste trøsten er at han omtales som et “fenomen” og slike pleier å bli parkert ganske raskt.

   Foreløpig er han på “feromon” stadiet, helt i toppen liksom. Men han kan ikke se ut som det der om fem år, så derfor prøver nå de som produserer han å switche pengedokka si over til “bad boy” image.

   Hvordan skal dette gå ??? Og … hvem bryr seg, når den tid kommer ?

   1

 4. Skjønner at småripsen er fanget i denne beundringen, men det er vel voksne som styrer aviser og nyhetsmedia eller? Merkelig verden vi lever i, det det er mer interessant med en popstjerne enn å gi oss informasjon om verdensnyhetene: 😉

  1. Du skjønner ? Aha ! Du er altså er (skap)belieber ? 😛

   Men, det er nettopp det, – at media er styrt av folk som stort sett er ferdig med puberteten så det som skjer er vel nyhetsredaktører som tenker “dette selger”. Og det gjør det sikkert.

   Dessuten er det dette med nyheter på nettet der det er slutt på lange artikler og man istedet har gått over til en slags nyhetstweting. Dermed pøses det på med alskens “relatert” møl hele tiden etterhvert som det kommer inn.

   Det samme skjedde i vinter med Northug og co. – Daglige overdoser.

   1. Niks, ingen skapbelieber. 😉 Men som du sier, man har da vært ung selv for leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenge siden. Da forventet vi ikke at nyhetsbilder skulle være fullt av våre idoler og jeg trodde heller ikke at fjortisene i dag leste avisene med en sånn iver heller? Men kanskje vi tar feil? Jeg liker de gamle avisene som ga meg litt å tygge på. Jeg er ikke glad i at de sier på nyhetene at vi skal gå inn på nett å lese mer om saker og ting. Er de ikke der for å informer oss om det som skjer i verden lenger eller? Jeg bare undrer????

 5. Det er noget søkt når en klikker seg inn på nettavisene og det er like mye (om ikke mer) om Bieber enn om bombene i USA.
  Kvalmende.

  Hør, jeg skjønner ungjentene er euforiske om dagen men pokker heller, vi er da flere som ikke er det!

  Proporsjoner, er en fin ting. Kanskje noen bør ta et oppfriskningskurs i det?

  1. Nettavisene trenger noen ekstra knapper eller checkboxes, helt oppe i toppen. Greier som raskt og effektivt plukket vekk (nevner i fleng) Bieber, Northug, Damli, fotball etc. etc. Det hadde vært noe det. Bare hardcore nyheter igjen.

   Bieberbabbelet gir inntrykk av at samtlige smårips i hele kongeriket har tørna, og det vet vi er feil. Mine døtre hadde aldri slike mentale kollapser, og ikke noen av venninnene deres heller.

   Den eldste hadde kanskje en liten “føling” da hun utbrøt at “Till er den eneste virkelige MANNEN i hele VERDEN !!. Men pyttsann, vokalisten i Rammstein er et stykke fra Bieberklædden :)

Legg igjen et svar