World of Warplanes – going down in flames …

… før det får letta.  Dette spillet er blitt annonsert massivt på nettet i ukesvis, og det er gratis !  Men det er alt.  Jeg lastet ned, startet installasjonen og det kunne fortelle meg at den bare skulle laste ned 4-5 gigabytes (!!!) først.  Det prøvde jeg på to ganger.  Antivirusprogrammet mitt oiet seg, nedlastingen kom til ca 600 mB og så var det stopp.  Virkelig stopp.  Måtte restarte maskinen begge gangene for å komme på nettet.

Jaja, de unngår i alle fall bugreports.

 
 
 
 

5 Responses

    1. Det er visst hele pakken påstås det, men garantert med en liten lisensiert vri som forhindrer deg i å nyte godt av 3/4 av pakken, men den vrien dukker først opp senere…

      Ingen skal få meg til å tro at ett spill som annonseres så voldsomt er gratis, helt til bånns.

Legg igjen et svar