Bare rævva

De fleste av oss har ikke noe valg, vi må leve med den rompa vi har, og for noen av oss er det helt rævva.

Jeg har alltid fått høre at jeg har fin rompe, av kvinner.  Det der er en kvinnesak tror jeg.  Som her om dagen da jeg entret kjøkkenet etter en dusj og klesskift, sånn at den nyvaska levis’en satt som den skal.  Min bedre halvdel og hennes venninne ble litt smale i blikket og samtalen de hadde i gang sporet av.  Det hadde kommet en manneræv inn i lokalet.  Fikk mye cred.. mmmhmm, og joooda og flir.  En stakket stund følte jeg meg som et objekt, fett.

MEN, altså, noen lever av rompa si. Den inngår som endel av arbeidsbeskrivesen deres; “fin rompe” liksom. Andre, som ikke har slike valg må bare bite i … den sure rompeskalken og innse at de er et “middel” for å frembringe et “produkt”.

For vår nye regjering må dette være fine greier.  Bend over !!

Foto: screenshot fra db.no

3
 
 
 
 

12 Responses

 1. “Er så glad i rompa mi!” synges det også! :) Den er populær den delen av menneskekroppen!:) Husker ungene mine hørte Eli Ryg si ræv!!! Kan tro de var overrasket da vi fortalte at det betydde rev! Tenk at hun fikk lov til å si ræv i ett sett da!

  1. Ja, tenk ! Friheten. Ræven er en del av den. Det samme er andre sine muligheter til å gjøre hva de vil med ræver med lavt selvbilde og dårlig avgrenset komfortsone. Statsministerstolen, den på kontoret… hmm lurer på det men burde ikke. Kalibrering, dimensjonering, belastningstester.. HMS pfft 😛

 2. Leste om den rompa der. Og googlet den. Sånn bildegoogle. Er ikke så overvintrende imponert egentlig. Har sett bedre ting.

  Men, sikkert ok som nøtteknekker. Eller hammer, hvis man skulle være i beit. Med den der kan man sikkert både banke inn og trekke en firtomsspiker ut av en vindskeiv malmfuru.

  1. Ikke jeg heller. Har aldri vært en rævmann, mer legs egentlig. Mener å huske en som fikk til akkurat det, – klasket oppå, klemte til og benna svære spikere ut av feste, med en liten klut rundt bare for sikkerhets skyld. Hmm ? Var det en film…? tror det.

  1. Hallo wolfmann ! :) Men … moneymaker ? Er ikke det forbudt da ? 😛
   Vår nye regjering går visst inn for å legalisere moneymaking på det viset igjen. Ikke rart forresten tatt i betraktning hvor mange kjemperass som sitter der. Noe skal jo de óg ha å falle tilbake på.

 3. Det er ikke ulovlig å riste på “moneymakeren”. Det er heller ikke forbudt å la andre nyte sin “moneymaker”, ei heller å la andre bruke din “moneymaker” er forbudt.
  Kanskje det er forbudt å ta seg betalt å bruke “moneymakeren”, men nå snakker vi om et område som er mer grått en gråsonen til Evensen.
  Kjør debatt 😀

  1.  Nettopp, derfor tror jeg det vil virke oppklarende om debatten heller dreiet over til hva “money” er. Et objektivt svar finnes neppe, siden det uansett er mottakeren som avgjør dette. “Money” som ingen vil ha unntatt eieren er dessuten en selvmotsigende intethet.

   Og så er det spørsmålet om hvilke kroppsdeler det skal være lovlig å bruke til inntekts ervervelse, og i tilfelle hvordan og når. For komplisert rett og slett.

   Så jeg syns lovmakerne bare burde kalle det en dag og tillate frislepp av alskens rompeomsetning. :)

Legg igjen et svar