Hva er blasfemisk ? Jo det er rævva det !

dopapirMette Karina Thorp skulle akkurat til å tørke seg bak da hun oppdaget at lambi-flaket hun hadde i hånda bar påskriften “God Jul”. Dermed ble det dusjen som måtte ta oppgaven som ad-hoc bidét, antar jeg, for dette kunne hun ikke finne seg i. Det var blasfemisk må vite.
Har litt trøbbel med akkurat den der.

Ikke bare er blasfemi et slags enveiskjørt begrep der det utelukkende er den krenkede part som legger premissene, men i tillegg er min ræv noe jeg er født med, helt uskyldig,  og jeg har fått tålmodig opplæring av min mor i hvordan bepleiningen av denne kroppsdelen skal foregå.
Tørking med dopapir og påfølgende håndvask er en integrert del av denne disiplinen. Hun nevnte aldri et ord om gudenes preferanser hva angikk valg av tørkeredskap (med unntak av hender eller håndklær) eller hvilke påskrifter som ikke kunne tolereres å bli tilgriset.
Jeg tviler på om det er noe Mette Karina Thorp vet som min mor ikke visste. At Lambiprodusenten her gir etter og lover aldri mer god jul i rævva syns jeg er svakt. De burde stått på sitt og replisert at slike innvendinger er noe de tørker seg bak med, softly.

Foto: Pål Brikt Olsen / Akershus Amtstidende

 

3
 
 
 
 

11 Responses

    1. Registreringslinken har vært deaktivert lenge nå, etter diverse dårlige erfaringer med spam, men det våres, og jeg skal nå gjenåpne muligheten en stund, så får vi se hvordan det går :)

      PS: du kommer rett til innlogging etterpå, systemet sender ingen kvitterings-email, enda.

    1. Flott ! Lambi har innsett at rævva er deres revir og står (alternativt sitter) på krava. Store, lette julepresanger er allerede planlagt. :)

      PS: ser ikke bort fra at lambimafiaen har gjennomført dette med fullt overlegg. Det som er rævva for noen er core business for andre.

Legg igjen et svar