Leggetider for voksne, enda en gang ?

Just nu fløy det forbi en blåsprengt ballong med  påskriften; Slipp helvete løs, men ikke før klokken elleve !

Var det et synsbedrag med bibelsk tilsnitt ? Nei, det er vår kulturminister som skal passe på slik at barn under 18 ikke ser på motorsagorgier på TV og traumatiseres.

widveyEtter kl. 23:00 er det derimot safe for da har mammaer over det ganske land sunget nattasangen for 17-åringene sine og pakket de godt inn i dynen.  Et prisverdig tiltak, – i alle fall i kroner og øre og bortkastet tid  som kunne blitt brukt til noe nyttigere.  Her snakker vi om departementer med like mange ansatte som små og mellomstore bedrifter og slike forslag til utkast til ny forskrift «om beskyttelse av mindreårige mot skadelige bildeprogram» er ikke noe ministeren bare knatter ned og legger ut på twitter.

Eldre barn er normalt fortsatt oppe klokken 21 og bør derfor gis et ekstra vern, sier hun.  Lurer på hvorfor ? Altså, – hvorfor hun sier det ? Det virker ikke som en så veldig frp’sk ting å gjøre liksom.  Kamp mot TV-vold ?  Skjerm er skjerm.  Selv folk fra det partiet skjønner at det er internett som er storleverandøren av gørr (og jokk).

Nei dette henger ikke på greip, så for å sitere trollet så værer jeg kristen manns blod her.

Er dette de hemmeligstemplede restene av beinet  Knut Hareide forlangte etter Per Sandberg sin kuruke forleden, som endte med at Per sine uhyrlige beskyldningner skulle avsverges ved at regjeringen gjorde en lovofring for KrF, partiet der alle higer etter å toppa driden etter Høybråtens røykelov.  Et resultat av  fy-lovgivningens våpendragere  sitt hevntokt, der de stormet frem med lansene pekende mot Ernas buk ?

Det er lov å spekulere.

1
 
 
 
 

Legg igjen et svar