4 Responses

 1. Håper hun får fjerna vorta i panna før den internasjonale finalen, hun som vant… og egentlig er jeg enig med deg angående stemmerett. At Bettan og han andre fyssakken kom til gullfinalen beviser at også pensjonister kan håndtere mobilstemming.

  1. En vorte ? Ok, for jeg tenkte først å skrive at den frisyren så ut som et mislykket forsøk på å skule en eller annen misdannelse, men lot være siden jeg ikke følte meg slem nok akkurat da. Det så i alle fall ikke ut i måneskinn.

   Den yngre garde ser nesten ikke på MGP i det hele tatt, – her i Norge, og med dagens opplegg risikerer vi å sende gamlisenes favoritter til finalen og null og nix og takk for i kveld. Den tanken slo inn for fullt da det der sidrompa Bettan, Gubben og 17.maikor-vi-skal-redde-verden-lalala-mølet kom til gullfinalen.

   Jeg tror den som ville hatt størst sjanse til ikke å tryne i den europeiske finalen var Alexandra Joner sin “Cinderella”. Det der var heller ikke min cup of tea, men jeg sier det bare ut fra ren MGPrealistisk kynisme.

 2. Hei-hei-hei!

  Vi har fått det med oss ( og fått det med oss) at Miss Scarlet har vært på TV, og at hun trenger en skje tran (Møllers), for å få bukt med blekheten – og gudbedre som vi har fått med oss hvor elendig det norske bidraget til eurovisjonsfestivalen er – ai,ai,ai – for å si det på svensk – og jo(!), selvsagt bør Vestlandet fratas stemmeretten – dette ufordragelige Vestlandet som stemte frem et slikt vammelt og kjønnsløst føleri stikk i strid med den EGENTLIGE grunnloven der det EGENTLIGE flertallet – de høyreiste og dannede – de som foretar fornuftige og kjønnsmodne valg – stemte i pakt med sin EGENTLIGE overbevisning og lot sitt valg falle på et maskulint og forutsigelig dikkedarium (fremført silkemykt av Hr. Erlend Bratland). Hadde det bare ikke vært for dette vrangvillige Vestlandet, ville den totalt usynlige smørsangeren gått av med seieren – og det antagelig fullt fortjent – og Norge ville atter en gang kunnet presentere en nyfrisert og velduftende nobody med en låt som det går tretten av på… som det går tretten av.

  Vel, Scarletthelvetet var ikke snau på direktesendt tv, også direktesendt til Sørlandet og kyststrøka uttaførr, hvor kumla klumpet seg i vranghalsen på de stemmeføre da den tranhungrige 21-åringen i sin himmelropende bestyrtelse tilkjennegav sin overraskelse med følgende kraftsalve: Fy Faen! … nå skal det drikkes og festes… (uha… !)
  Yeah!
  Aldri har vel et ”Fy Faen” blitt fremført mer entusiastisk på norsk fjernsyn.

  A monster like me – “en nitrist og blodfattig ballade, fremført med eklatant fravær av (Møllers) tran”.
  Hva i all verden er det som får et flertall av norske dåsemikler til å bruke av sin altfor høyt beskattede inntekt til å stemme frem dette bleke vissvasset som representant for selveste Norge i en Eurovisjonsfinale?
  Hvor gikk det galt? Hvorfor er ikke flertallet enig med meg? Når tok vi egentlig farvel, jeg og flertallet? Forstår flertallet rett og slett ikke at god smak ikke kan overlates til ukritisk og tilfeldig synsing?

  NRK banker seg på brystkassen og melder om seerrekord, og ettersom de nå har muligheten til å titte tilbake på alle som titter på fjernsynet, har de registrert at det i år var forbausende mange “eldre” som fikk med seg mgp-finalen, og det meldes om glede på Marienlyst.
  Èn gang ble det visstnok slått fast én gang for alle; at en ekte sekstiåtter ikke liker seipanetter. Nå skal vi utvide listen til også å gjelde mollstemt føling i lyriske vendinger. Dagens sekstiåttere – også kalt geriatrisk avdeling – vil altså heller ha godt stekt pizza med kremert skorpe, om så bare for å få vitterliggjort at de fortsatt har tenner å tygge med – om de da ikke rett og slett stemte på gjørs.

  Flertallet – de som nå for alltid burde være stemmeløse og som således står tause tilbake og stumt beundrer både Mørland, Scarlettmonsteret, melodien og teksten – de får forsøke så godt de kan å be om unnskyldning for sin brøde. For min egen del, sett i forhold til det kastrathelvetet som Norges stemmeføre valgte å stemme frem i fjor, vil jeg definitivt si at Norge kommer seg… dog!

  ”A monster like me” – vel, jeg liker den. Og om kritikerne som påstår at de ikke husker låten ett minutt etter at de hørte den, vil jeg nøye meg med å nevne følgende: Det er en åpenbar grunn til at kritikere er nettopp det de er – kritikere – ikke kreatører – og den grunnen vet de best selv.
  Jajjemen!

  Heya-heya-heya – NORGE! ☺

  2

  1. Halloisann !

   La det bare være sagt først som sist; Jeg ser på MGP uteleukkende pga horrror -faktoren. Kanskje jeg er en laltent homofobofil med ett selvskadende hig der jeg stirrer storøyd og hjernetom ned i den sugende avgrunnen, usynlig siden der er snakk om kabelbrudd i heisen. Dessuten; hva er rasjonalet for MGP, og er det spørsmålet en rasjonell problemstilling ?

   Jeg har fullstendig glemt monsterpanneluggmelodien. Jeg så bare på arrvevet frisyren tegnet over den transparente og musikalske gjennomsiktigheten og tenkte … øøøh ?

   Min mor var trønder og min far jærbu, og de valgte å dømme meg til døden i Harstad og Vestlandet har jeg egentlig bare kjennskap til som en utmark plaget av sosial rabies. De skal ha det til at de er så koselige, men tro meg, det er de ikke. Stavanger, for eksempel er en F§&&#by. Meeen, det er såpass mye annen god mat her at ingen downer kånschitawürsten han der nemitegneseriepene Erlend fremførste. Den har jeg ikke bare glemt, den har tatt med seg noen hjerneceller også. Faen.

   Jenter som aldri banner er usexy. Havner i samme gruppe som de ringer på døren, i par, med menigsløse budskap fremførst i fretextkostymer, Men for hun med “Gone With The Wind”- etternavnet så ble det sånn boling av død muskulatur. Den musikalske muskelmassen som alltid rammes av nekrose når man melder seg på MGP og kommer på TV. Banningen = En panisk “credding” helt på tampen. – Tipper hun og fikk ett glimt, ett blikk ned i den samme avgrunnen jeg nevnte først her. Det er en bare en teori dog.

   Jeg er ikke en 68’er. Jeg er en 72’er. Det er en viktig distinksjon. Jeg er generasjonen som hadde disse som storesøstre og bedrevitende brødre, …. og geriatri/sk er et mystiske ord. En typecasting av folk over 60 for å maksimere profitten som ligger 5 sek. frem i tid ?

   Kastrathelvete :) Husker bare balleløsheten og fistlene. Tjukke folk med fleskevibratorfølelser, skjegg og trange bukser er out. Kjedelig.

   Skal vi vedde ? Tipper “Monster Like Me” havner rundt 15. plass. :)

   2

   1. Joda, MGP er reinspikka underholdning, og den til tider overdrevent markskrikerske seriøsiteten som legges for dagen i enkelte kretser, bidrar faktisk til å ytterligere høyne underholdningsverdien – og underholdningspotensialet ligger vel så mye i innpakningen som i selve låtene. Den blodfattige med sin bleke hudfarge og lett gotiske fremtoning, vokste formelig ut av kulissene som et levende ikonmaleri, og oppfylte etter min mening det som måtte finnes av kriterier for å opptre med en slik låt. Litt horror – absolutt – og litt burlesque – det var jo også meningen. https://www.youtube.com/watch?v=T0VSKeptWHc

    Her i huset er vi ihuga MGP-fan, i tilfelle noen skulle være i tvil om det, og når nrk i sin godhet har valgt å dele den norske mgp-finalen med hele verden, så jubler vi av fryd og benker oss foran skjermen, selv om vi altså allerede vet hvem som vinner, ettersom det fortsatt ikke er mulig å se nrk direkte – kun i etterkant. Så det var kanskje med den vissheten i bakhodet, at vi allerede visste navnet på vinneren, vi så ( og hørte) litt ekstra nøye på ”A monster like me ” ? Var det en verdig vinner?
    Jo, vi syns det. Det var den beste som vant, og det nærmest ubetalelige øyeblikket da Erlend ga til beste historiens dårligste forsøk på et smil, og Scarlett-dama satt der med sitt himmelfalne hakaslepp – jo, da ble vi litt rørt.
    Og ærlig talt; hvor mange andre var det som faktisk sang helt rent i løpet av den innledende runden?

    Hvor vil de plassere seg? På toppen kanskje? Topp 5.
    Jeg tror England har bestemt seg for å vinne i år, og det kan lett skje.

    Vel, bare for ordenens skyld: Det var ikke min mening å plassere deg på geriatrisk avdeling.

    God kveld ☺

    2

Legg igjen et svar