2 Responses

 1. Mer drøyt enn renn trykfeill her, jammførr:

  Stilen til Beatles og Stones kunne, ifølge forskerne, de ses på de amerikanske topplistene allerede et par år før Beatles og Stone slo igjennom.

  Som eksempel nevnes The Beach Boys? «Surfin’ USA» og The Top Notes? «Shake it up baby».

  Jammen da er vi tilbake til Chuck Berry, som både The Beatles og Stones oppga som inspirasjonskilde fra the start. Beach Boys ga tross alt ikke ut noe annet enn ymse variasjoner av sweet little sixteen før Brian dopet seg over i en … noe annen divisjon. Men da var han inspirert av Beatles, og ikke retter jeg husker plasserte Paul good vibrations øverst på listen av de beste poplåtene noengang skrevet i en slik Rolling Stones liste. INNAVL!!!

  2

  1. I et kosmisk perspektiv er all reproduksjon her på kloden ren innavl. Men altså, – Beach Boys ? Det var jo sånn sissy sossemusikk for de som kjørte rundt på Vespa det, iført duffelcoat… etter hva jeg kan erindre. ”Good Vibrations” var jo litt merkelig i den sammenhengen, siden den hørtes ut som soundtracket til et saftig sniff flylim/TipTop.

   1

Legg igjen et svar