Catch 22 on Facebook ?

Catch 22 ? Vet ikke helt om betegnelsen passer her, men etter å ha stavet meg gjennom Facebook sine 18 paragrafer i  “Erklæring om plikter og rettigheter” var det særlig ett punkt som jeg stusset ved.

Det var under “Annet” (18.4).  Den lyder;

“Hvis VI  skulle svikte i vår håndhevelse av denne erklæringen, skal ikke dette anses som et frafall” (uthevelse av meg).

Jeg er, etter denne leseøkten ikke i tvil om hva JEG  kan forvente meg hvis jeg skulle “svikte”.

Hva som menes med “frafall” er jeg derimot ikke skråsikker på, men i denne konteksten ser jeg ikke andre alternativer enn at det betyr “å ikke etterleve betingelsene”.

Sånn sett så virker det som om den delen  av  “Erklæring om plikter og rettigheter” som omhandler Facebooks EGNE plikter/løfter blir nullet ut, kansellert, gjort om til tynn luft, er totalt gone etter pkt. 18.4.

Et komplett  ripoff som er godt stuet vekk nederst i denne mursteinen av tekst.

Likte ikke den.  Absolutt ikke.

2
 
 
 
 

0 Responses

Legg igjen et svar