Snydens McDridahs – En ny smooth whisky ….

… single cask & single malt til en overkommelig pris. Dette edle brygg lages kun ett sted i verden, ved “The McDridahs destilleries, – Schcnotland” og kun av de kjevhendte etterkommere av Shaitosch McDridahs himself. En hedersmann som døde av naturlig årsaker i 1737.

*sekkepipemusikk og flyby over skoddelandskap og vakre middelalderborger, – en blek sol lyser opp, sterkere og sterkere og der kommer whiskyglasset frem fra disen. Det stiger opp over åskammen og solens stråler splintres gjennom krystallet i tusen farger. Så tømmes det sakte og man hører et svakt “ahhh!*

Dommedag er her !!! (snart)

Dette kan snart bli en realitet i norske tv reklamer og da kommer alt til å gå rett til helvete. Klart det gjør det. All regjeringssponset forskning har forlengst bevist det hinsides enhver tvil. Så det så.

Nå er vi alkiser snart alle sammen.

 
 
 
 

3 Responses

    1. Det blir nok bare digg. Akkurat som å se reklame for den nye bilen, tv’en, pc’en etc. man nettopp har kjøpt. Sitter bare der og klirrer med isbitene og får bekreftet ens egen eksklusive smak på norsk tv !! *ahhh* 😆

    1. Det er syndå, rett inn i finståvå. Kossen ska dette gå ?! Ja, eg bare spør 😛

      TV’en er en opphaveleg Radionette tror jeg. Regnet om til 2011 kroner så kostet en slik en omtrent det samme som en 4-5 år gammel bruktbil, en velholdt sådan.

Legg igjen et svar