Faen steike Satan i Helvete …

Jeg har lest det og saken er altså den at denne 26-åringen hadde holdt det gående med festing og bråk hele natten. En nabo i samme hus så ingen annen utvei enn å ringe politiet for å klage på bråk.

Da gikk 26-åringen på besøk til klageren og slo han i hjel.

Hans advokat kan fortelle at hans klient opplyser å ha hatt store psykiske problemer fra han var barn. Det har bare utviklet seg i negativ retning, og ifølge ham selv har han ikke fått noe hjelp.

Hjelp ?? … Er det kanskje den rødgrønne regjeringen som har skylden ? Ånei. – Her har vi å gjøre med det klassiske kriminelle rasshølet som skylder på alt og alle når møkkabusinessen hans ender som det gjorde i dette tilfellet. Og jeg vil SPY av det. Han forteller at han visste at manne var skadet, men det kom som et sjokk at han hadde dødd. Han lå kanskje bare helt rolig ?

Jeg tar nok ikke mye feil når jeg gjetter at dette humanoide ekskrementet er en fri dritt om et par års tid. Så er det bare å fyre opp stereoen, knekke opp vodkaflaskene og legge opp speedlinerne igjen. Faen steike.

 
 
 
 

25 Responses

 1. Mye av den samme konklusjon har slått meg også når man opplever “personlige tragedier” av dette omfang.

  Jeg sliter med å ta innover meg at de ikke hadde vært drapsmenn hadde de fått hjelp. Hjelp til hva? Til å forstå at man stikker ikke kniv i et annet menneske og tror at det ikke gjør skade? Man slår ikke et annet menneske i hodet og tror at det ikke gjør skade?

  Nå er psyken på enkelte noe jeg ikke kan være ekspert på, men vi hører one time to many om folk som har levd sine liv blant oss andre, tilsynelatende friske, bortsett fra depresjoner og andre former for psykisk slit. Men er det systemet sin feil at de blir drapsmenn? Skal man mistenke eller tro at det ligger en potensiell drapsmann bak ethvert menneske som sliter med det ene eller det andre hadde gatene blitt tomme om vi alle skulle blitt “tatt bort” til vi ser lyset i tunnelen igjen, tøyler vårt sinne og jeg kan bevise at vi, ja vi sliter men vi blir ikke drapsmenn av den grunn?

  1. Det er disse som har det så voooondt at de bare må maltraktere/drepe litt av og til som jeg tilter på. Unnskyldningspsykologien er til å bli sjuk av, og stadig vekk ser vi disse sakene der en eller annen skit plutselig anskaffer seg en dårlig barndom (for det er jo aldri for sent å gjøre det) siden h*n i sin avmakt og depresjon tilfeldigvis har drept noen. Det var jo bare et skrik om hjelp…

   Jeg sysler med tanker om årevis med straffearbeid… og kan ikke noe for det. Det må være oppveksten min… helt sikkert.

   1. Jeg deler ditt syn, i det bokstavlig taltes navn, men forstår likevel at her finnes personer systemet ikke har plukket opp. Men jeg som deg synes det litt for fort og sikkert litt for ofte pekes finger mot SYSTEMET enn egenansvaret. Men så må vel enhver som dreper en annen lide av en eller annen form for sinnsykdom uansett. Right?!

 2. Det er jo en grunn til at slike anmeldelser skal være anonymisert! Politiet skal i slike tilfeller kun opplyse om at de er tilkalt fordi noen har varslet om “husbråk” (jfr. Naboloven)

  Det blir totalt feil når Storberget peker på at man grunnet ressursmangel selv bør ringe på døra til støyende naboer. Det er Politet som er satt til å håndheve vedtatt lovverk! Da bør man kunne forutsette at det samme Politi gis ressureser til å håndheve slikt lovverk ellers blir jo lovverket helt illusorisk?!

  1. Hvis politiet i denne saken har fortalt drapsmannen hvem som ringte inn så er det noen som skal ha sparken. Hemmelighold av slik informasjon er et absolutt krav. Nå er det jo slik at hvis man her i landet ønsker å “ta” noen så bør man helst gjøre det i politiuniform. Da kan man skamslå folk selv om de har håndjern på og kaldkvele tenåringer – og fortsette karrieren som om ingenting hadde skjedd. Det har vært noen saker her i landet som er helt uhyrlige.

   Syns jeg ser Storberget stå det i tøflene og hamre på døra til Speed-Olf og gutta fra Calcutta når de har sprit&speed-halloiene sine. Jadda.

   1. Slik historien fremstilles av Politiet, så rykket de først ut til adressen hvor selskapet ble holdt.
    Litt senere fikk de enm ny telefon som dirigerte dem til adressen hvor første klager bodde.
    Vitner pekte på 26-åringen som hadde festen (og som tilsto)

    Så hvordan visste han hvor han skulle gå? Og hvorfor slo han 50-åringen helseløs?
    Men nei, det skyldtes nok bare en forsnakkeløse eller noe i den retning? Jeg tror ikke det blir noen konsekvenser, men det burde det jo! Hvorfor bruker man nesten konsekvens “vold med døden til følge” når det oftest er drap?

      1. Det gamle fødehjemmet (Sanitestsforeningens fødehjem) ble åpnet i 1953. Der hadde det forøvrig vært barnehjem før. Men er du født før -53 er du nok født på Harstag Sykehus. I 1997 ble det nye sykehuset innviet og da ble fødeavdelingen flyttet tilbake til sykehuset.

       1. Ok, jeg ble født på fandens bursdag i -52 på sykehuset i Harstad. der halte de meg ut med tang siden jeg veidde nesten 5 kilo og i løpet av den seansen brakk de brystebeinet mitt. Det viser ikke i dag men jeg lar utvalgte få lov til å kjenne, ganske forsiktig, av og til. Da sier de æææ 😆

        1. Og jeg ble født på syvsoverdagen! På Harstad sykehus. Mens småjentene, les: Leyla og Kassima, de ble født på blåhuset i Jonas Lies gt.
         Veldig greit å vite. 😆

    1. Nei, den hadde labbet ut over snøfonna som hadde lagt seg over gjerdet. Harstad hadde bjørne-zoo dengang. Så endet den opp nedi i en kjeller, helt vettaskremt, men commie polissjefen fikk den skutt, istedet for bedøvet. True story.

  1. Det var en gang, – sånn ca på 50-tallet, da var det to bjørner i Harstad. De hadde sin egen plass oppe i Folkeparken. Så en dag klarte den ene å rømme og det var jo lite populært siden det bodde folk like ved. Den ble da skutt av politimesteren. Og siden levde “Per” alene.

   1. Den kom seg ut over gjerdet over snøfonn. Snøfenner var det mye av i Harstad. Min far var 50/50 byingeniør og brannmester og hadde en sånn stor hjelm som så ut som en liten robåt. Den brukte jeg til min første getaway da jeg akte ut vinduet i andre etasje, på en snøfonn, og forsvant… for en liten stund. Det var gøy :)

  1. Vi dro en gang for leeenge siden på sommerferie til Finnmark, i pappas bil og greier. Sommeren i nord det året ankom aldri og jeg holdt på å bli baksete-psykotisk. Året etter dro vil til Italia. Det var for en liten svipptur å regne. :)

Legg igjen et svar